Komentara: 5
Pregleda: 2535

Fudbal: Bačka 1901 šampionat okončala na drugoj poziciji

19.05.2020. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Odlukom nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije za srpskoligaše sezona je završena. Bačka 1901 je šampionat okončala na drugoj poziciji iza pančevačkog Železničara koji se od naredne sezone seli u viši rang.
Fudbal: Bačka 1901 šampionat okončala na drugoj poziciji

Za razliku od Super i Prve lige koja se nastavlja 30. maja, za niže lige prekinuta sezona zbog epidemije korona virusa je okončana. Bačka 1901 je sezonu okončala na drugom mestu Srpske lige, grupa Vojvodina. Subotičani su pre pauze imali 37 osvojenih bodova i u korak pratili Železničar iz Pančeva koji je osvojio prvo mesto i obezbedio plasman u Prvu ligu. Da nije bilo neplanske pauze možda bi tim Sava Pavićevića i uspeo da se domogne šampionske titule i plasmana u viši rang.

- Bili smo u odličnoj formi, uigrani i sa velikom željom da ostavrimo što bolje rezultate, ali na žalost iznenadni prekid je učinio da bude ovaka. Voleli bi mi da se prvenstvo okončalo redovno, ali šta da se radi. Zdravlje je na prvom mestu, a nova sezona je pred nama da pokušamo ostvariti nove ciljeve – kaže Sava Pavićević, šef struke Bačke 1901.

Fudbal: Bačka 1901 šampionat okončala na drugoj poziciji

Fudbal: Bačka 1901 šampionat okončala na drugoj poziciji

Takmičanje je okončano, ali je treniranje dozvoljeno. Ipak, fudbaleri Bačke neće još na teren.

- Nećemo se za sada okupljati iako smo mislii da radimo sa igračima iz Subotice i okoline.Sačekaćemo još malo, a  brzo će početi pripreme za novu sezonu i onda ćemo krenuti punim intenzitetom. Imaćemo dovoljno vremena da se dobro spremimo za borbu za bodove i nove poduhvate – poručuje Pavićević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2535
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.