Komentara: 42
Pregleda: 2452

Fudbal: Bačka 1901 poražena od Radničkog u Novoj Pazovi (2:0)

29.10.2017. u 13:04h
Izvor: Subotica.com
Bačka je pretrpela novi poraz. U 11. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina izgubila je u Novoj Pazovi od Radničkog sa 2:0. Domaći tim nije dozvolio Subotičanima da se razigra, a poropuštenu šansu crveno-belih brzo je kaznio i stigao do prednosti, a potom i do pobede.
Fudbal: Bačka 1901 poražena od Radničkog u Novoj Pazovi (2:0)

Fudbaleri Bačke poraženi su u Novoj Pazovi od Radničkog sa 2:0. Iako su dobro otvorili utakmicu i bili u prilici da prvi dođu do vođstva, Subotičani to nisu iskoristili. Zlatković je uputio udarac posle odlične akcije, međutim golman Trifunović se nije dao iznenaditi, dobro je intervenisao i sačuvao mrežu. Ubrzo su domaći igrači kaznili propušteno Bačke i posle starta Jakovljevića nad Čeprnjom, preciznim udarcem sa bele tačke Lazić je Radničkom doneo prednost. U završnici prvog dela Lazić je udvostručio vođstvo Novopazovčana.

U nastavku su pokušali Subotičani sa smanje prednost domaćina, ali bezuspešno. Ni dobre intervencije Gabrića nisu pomogle. Realizacija je zatajila i bodovi su ostali u Novoj Pazovi.

Radnički NP – Bačka 1901 2:0 (2:0)
Lazić 18', 43'

Radnički: Trifunović, Cvetković (Todorović), Lalić, Zlatović, Zdravković, Saračevi, Svilenković (Petković), Rajkovača, Lazić, Zorić, Čeprnja (Travica).

Bačka: Gabrić, Jakovljević, Đurović, Kiš, Bursać, Simić, Zolnajić, Medić (Spremo), Tumbas, Zlatković, Nađ.

Posle 11 odigranih utakmica Bačka je na 14. mestu sa 3 osvojena boda, a u narednom kolu na terenu kraj Somborske kapije ugostiće Radnički iz Šida.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 42
Pregleda: 2452
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.