Komentara: 5
Pregleda: 3551

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

10.07.2018. u 13:36h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

Fudbalski klub "Bačka 1901" počeo je pripreme za novu sezonu u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina. Subotičani su tokom pauze pretrpeli velike promene i u stručnom štabu i u igračkom kadru. Umesto Zorana Ćirića i Zorana Milirada tim kraj Somborske kapije u narednoj sezoni predvodiće Željko Račić, a pomoćnik će mu biti Dejan Srdić.

Na prvom okupljanju šefu struke se odazvalo oko dvadesetak igrača koje je pozdravio Milojko Vukadinović direktor kluba i u  kratkim crtama izneo kakve su ambicije kluba u novoj sezoni.

- Ambicije kluba su da bude stabilan srpskoligaš i da se ne ponovi minula sezona. Iz tog razloga smo angažovali iskusnog stručnjaka Račića, jer smatramo da je to u ovom trenutku najbolje rešenje za Bačku. Igrači koji su tu treba da se fokusiraju na rad i da na kraju sezone svi budemo zadovoljni jer klub kao Bačka zaslužuje da ide korak napred i da jednog dana postane drugoligaš – poručio je Vukadinović.

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

Sportski direktor, Radovan Šimun, zadužen je za formiranje igračkog kadra. Na prvom okupljanju bilo je oko dvadestak igrača, međutim u narednim danima se očekuje da pristignu nova lica u redove crveno – belih.   

- Nadam se da ćemo ove sezone biti uspešni i ostvariti dobar rezultat,  da se neće ponoviti scenario od prošle,  da se mučimo do kraja prvenstva. Kada kažemo dobar rezultat to znači da se nađemo među sedam vodećih na tabeli. Igrački kadar još nije formiran. Mnogo igrača je napustilo klub, a u narednih nekoliko dana će se znati imena novajlija koji će da obuku dres Bačke u novoj sezoni – rekao je Šimun.  

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

Šef struke Željko Račić predočio je plan i program priprema i poručio igračima da uz maksimalno zalaganje mogu ostvariti ciljeve koji su pred njima.

- Pripreme traju nešto kraće nego obično i pred nama su velike obaveze. Od prvog dana moramo maksimalno da se fokusiramo i treniramo kako bi ostvarili ciljeve koje želimo. U planu je da se odigra šest do sedam prijateljskih utakmica, da što spremnije dočekamo start prvenstva. Siguran sam da ste vi navikli na ozbiljan sistem rada jer je ovo ozbiljan klub i samo ćemo nastaviti u tom smeru, ali uz nijansu da to bude uspešnije i kvalitetnije - jasan je Račić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3551
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.