Komentara: 3
Pregleda: 901

Fudbal: Bačka 1901 nakon preokreta poražena u Zrenjaninu

19.10.2020. u 10:19h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 pretrpela je poraz u Zrenjaninu od Radničkog. Iako su Subotičani imali prednost od 2:0, domaćin je uspeo da izjednači, a potom i preokrene rezultat za pobedu.
Fudbal: Bačka 1901 nakon preokreta poražena u Zrenjaninu

Fudbaleri Bačke 1901 ostali su bez bodova u Zrenjaninu. Poraženi su od Radničkog sa 3.2 u okviru 13. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Imali su stečenu prednost od 2:0, ali su Zrenjaninci izjednačili sa bele tačke, a u sudijskoj nadoknadi Matić je prokrenuo rezultat za slavlje i pobedu svog tima.
Prvi deo utakmoce protekao je uz veću inicijativu domačina, ali golova nije bilo.

Nastavak je doneo zanimljiviju bitku. Bačka je stigla do vođstva iz jedanaesterca. Golman Zrenjaninaca načinio je prekršaj nad Šljivančaninom, a sudija pokazao na belu tačku. Siguran je bio Manojlović.

U 75. minutu Šlivančanin je udvostručio prednost Subotičana.  I umesto da sačuvaju prednost i već upisane bodove, crveno – beli su poklekli i primili tri gola. Matić je  je smanjio na 1:1, a u samoj završnici  Kovačević je poravnao rezultat sa 11 metara, nakon što je načinjen prekršaj nad Krstinićem.

U sudijskoj nadoknadi  Matić je posle centaršuta Krstinića glavom smestio loptu u mrežu Bačke za konačnih 3:2 i pobedu Radničkog.

Radnički – Bačka 1901 3:2 (0:0)
Matić 86’, 92’, Kovačević 90’ (p) – Manojlović 68’ (p), Šljivančanin 75’

Radnički: Radović, Ćušić (Krstin), Bjelica, Jovanov, Krstinić, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Dučić, Gajilović (Vuković Lisičić), Matić.

Bačka: Pilipović, Đurović, Bjedov (Simić), Mezei, Glišović (Matijević), Vujošević, Provči (Manojlović), Lazić, Šljivančanin, Bošković, Bursać.

U narednom kolu Bačka 1901 dočekuje Bečej.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 901
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.