Komentara: 1
Pregleda: 716

Fudbal: Bačka 1901 dočekuje Radnički iz Zrenjanina

23.11.2018. u 13:52h
Izvor: Subotica.com
Jesenji deo šampionata u Srpskoj ligi, grupa "Vojvodina", priveden je kraju. Praktično je minulog vikenda završen prvi deo prvenstvene trke, ali će se odigrati još jedno 17. kolo pre pauze. Bačka 1901 u tom poslednjem kolu dočekuje Radnički iz Zrenjanina. Utakmica se igra sutra od 13 časova.
Fudbal: Bačka 1901 dočekuje Radnički iz Zrenjanina

Fudbaleri "Bačke 1901" na terenu kraj Somborske kapije ugostiće Radnički iz Zrenjanina. Subotičani su od dolaska Save Pavićevića na mesto trenera ostvarili četiri pobede i dva poraza. Na gostovanju u prethodnom kolu poklekli su pred Železničarem u Pančevu, a sada ih čeka okršaj protiv Zrenjaninaca pred zimsku pauzu.

Gosti su trenutno na sedmom mestu sa 22 osvojena boda, samo tri više od Bačke tako da će sutra kraj Somborske kapije biti izuzetno zanimljiv meč. Pokušaće domaći tim da uknjiži tri boda i za ovu godinu se oprosti pobedom od svoje verne publike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 716
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.