Komentara: 3
Pregleda: 4566

Fudbal: "Arena" U12 vicešampion Srbije

29.05.2019. u 10:29h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri FK "Arena", dečaci rođeni 2008. godine, vicešampioni su "SOS Lige šampiona" u Srbiji. Talentovani mladi fudbaleri na završnom turniru održanom na Zlatiboru, u konkurenciji 12 ekipa, ostvarili su izvanredne rezultate i stigli do finala gde su poraženi od Crvene zvezde iz Užica sa 4:2.
Fudbal: "Arena" U12 vicešampion Srbije

Mladi fudbaleri "Arene" osvojili su drugo mesto nakon finalnog turnira "SOS Lige šampiona" na Zlatiboru. Subotičani su, u veoma jakoj konkurenciji 12 ekipa podeljenih u četiri grupe, zabeležili izuzetne rezultate i stigli do same završnice i borbe za pehar šampiona. U finalu ih je zaustavila užička Crvena zvezda koja je bila bolja za dva gola, ali  srebrne medalje ovih dečaka sijaju kao zlatne.

Fudbal: "Arena" U12 vicešampion Srbije

Ekipa predvođena trenerom Dragomirom Marinkovićem u grupnoj fazi zabeležila je sve pobede. Savladali su Subotičani u grupi Školu fudbala "Lane" iz Beograda sa 5:1, potom Novi Pazar sa 4:1 i Školu fudbala "Voja Gačić" iz Pančeva sa 4:0. Kao prvoplasirani u grupi obezbedili su polufinale gde su u borbi za plasman u završnicu pobedili ubedljivim rezultatom od 6:0 Školu fudbala "Ivica Avramović". U finalnom meču i borbi za šampionski pehar "Arena" je poražena od Crvene zvezde iz Užica sa 4:2. Treće mesto pripalo je Školi fudbala "Siniša Mihajlović" iz Novog Sada.

Fudbal: "Arena" U12 vicešampion Srbije

FK "Arena" je nastupao u sledećem sastavu: Mateja Bavčević, Mihajlo Milinković, Aleks Makai, Miloš Bugračić, Andrija Šarčević, Lazar Vujović, Radovan Ristić, Ognjen Mesaroš, Vanja Temunović, Novak Carek, Novak Rakić i Andrej Srdić.Trener: Dragomir Marinković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4566
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.