Komentara: 0
Pregleda: 677

Fudal: Spartak sutra dočekuje Metalac

22.10.2021. u 18:01h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka sutra od 17 časova igraju utakmicu 14. kola Superlige, a u goste im dolazi Metalac iz Gornjeg Milanovca. Pobeda u Novom Pazaru vratila je samopouzdanje Subotičanima pred gostovanje neugodnog rivala na Gradskom stadionu.
Fudal: Spartak sutra dočekuje Metalac

Spremni su „golubovi“ da nastave protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca osvoje nova tri boda.

- Za nas utakmica protiv Metalca ima višestruki značaj iz više aspekata. Pere svega, zbog položaja na tabeli, ukupne atmosfere u kubu, prethodne utakmice koju smo  igrali u Novom Pazaru, kvalitetno, međutim,  bez pobede u predstojećem meču ona neće imati toliki značaj.  Nadam se da ćemo to znati da iskoristimo i naravno zbog perioda koji je iza nas  od 16 dana, gde su igrači radili jako dobro. Verujem da ćemo znati da potvrdimo svoj identitet igre i da ćemo biti na odgovarajućem nivou, jer pred nama nije ni malo lak zadatak. U goste nam dolazi ekipa koja je nezgodan i gost i domaćin, koja igra isto i kući i na starni, preferira igru i ima dobre tranzicije, dobro stoji iza lopte i ulazi sa većim brojem  igrača u završnicu. Gaje jedan stil igre od koga ne odustaju, tako da nas čeka težak posao u svakom smislu - kaže Vladimir Gaćinović, šef struke Spartaka.

U prethodnom kolu meč su propustili Ivančević i Srećković, ali za sutra Gaćinović može da računa na njih.

- Raduje nas to što se u tim vraćaju Ivančević, Srećković i Marčić, tako da ćemo imati sve igrače raspoložive i da ćemo biti na odgovarajućem nivou da ostvarimo pozitivan rezultat – istakao je Gaćinović

Lazar Tufegdžić je svojim pogotkom doneo radost „golubovima“ u Novom pazaru. Pred okršaj sa Metalcem napadač Spartaka poručuje:

- Posle obede u Novom Pazaru na teškom gostovanju u dobrom raspoloženju dočekujemo ekipu Metalca. Odlično smo radili tokom protekle nedelje i priprmali se za ovaj meč. Upoznati smo sa svim njihovim kvalitetima i manama. Znamo da su ekipa koja ima poseban stil igre i sigurno je to njihov najveći adut. Mi smo maksimalno spremni i fokusirani da zabeležimo nova tri boda i da uhvatimo priključak za gornji deo tabele gde je Spartaku i mesto. Nadam se da ćemo pred našim navijačima zabeležiti pobedu - zaključuje Tufegdžić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 677
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.