Komentara: 12
Pregleda: 4529

Fotografije u komentarima vesti i pištaljki

10.10.2012. u 22:53h
Iz dana u dan trudimo se da unapredimo naš portal i da ga, što je više moguće, približimo upravo vama, dragi posetioci.
Fotografije u komentarima vesti i pištaljki

Nova opcija koja je od danas aktivna na sajtu je mogućnost postavljanja fotografija u polje koje je do sada bilo predviđeno samo za pisane komentare, u rubrikama "Vesti" i odeljku "Pištaljka!"

Uvođenjem mogućnosti da i posetioci postavljaju fotografije uz komentare smo želeli da pojačamo informisanost, da doprinesemo što većem stepenu interaktivnosti među posetiocima i  da pojačamo značaj komentara, kao sastavnog dela vesti.

Želja nam je da i zahvaljujući vama koji posećujete sajt subotica.com, pružimo još detaljnije informacije o različitim događajima i generalno mogućnost svima vama da kreirate vesti zajedno sa nama, postavljajući fotografije koje su tematski vezane za vest, odnosno pištaljku.

Najviše je moguće postaviti 6 fotografija uz komentar.

Kako izgleda postavljanje fotografija uz komentare pogledajte u sledećem vizuelnom prikazu:

Fotografije u komentarima vesti i pištaljki

Još jednom vas podsećamo da se pridržavate pravila za komentarisanje sadržaja na sajtu:

Komentari i/ili fotografije koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke će biti obrisani bez obrazloženja. Molimo učesnike u komentarisanju da se prilikom pisanja komentara pridržavaju elementarnih pravopisnih pravila. Komentari većinski pisani velikim slovima neće biti odobravani.

Uredništvo sajta će obrisati komentare i/ili fotografije koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog Internet portala.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Portala.

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 4529
Povezane teme

www.subotica.com

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.