Komentara: 3
Pregleda: 1205

Foto konkurs Udruženja "ZaJedno" na temu "Lepota zime"

09.02.2021. u 11:18h
Izvor: Subotica.com
Udruženje za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama "ZaJedno" raspisalo je nagradni foto konkurs na temu "Lepota zime". Konkurs je otvoren do 20. februara, a namenjen je pojedincima i udruženjima osoba sa intelektualnim smetnjama.
Foto konkurs Udruženja "ZaJedno" na temu "Lepota zime"

Kako navode iz Udruženja, cilj konkursa je da podstakne osobe sa intelektualnim invaliditetom na kreativno izražavanje i angažovano posmatranje sveta oko sebe.

Na konkurs mogu da pošalju samo neobjavljene fotografije, koje mogu biti u boji ili crno-bele, u digitalnom jpg formatu, minimalne rezolucije 6 megapiksela, zabeležene foto-aparatom ili mobilnim telefonom.

Jedno udruženje može da konkuriše sa najviše tri fotografije, a pojedinci sa po jednom, a izabrane fotografije treba da pošalju na mejl Udruženja.

Naziv fajla obavezno treba da sadrži ime fotografa-autora, naziv fotografija, naziv udruženja ili ime i prezime pojedinca, kao i podatke za kontakt.

Sve prispele fotografije pregledaće žiri i izabrati tri najbolje, čiji autori će biti nagrađeni. Rezultati konkursa biće objavljeni 1. marta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 1205
Povezane teme

udruženje zajedno

foto konkurs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.