Komentara: 4
Pregleda: 3154

Foto konkurs: "Interetno festival u slici"

06.09.2012. u 14:10h
Foto konkurs: "Interetno festival u slici"

Mađarski kulturni centar „Nepker“ i Fotoklub „Pannonia“ raspisuje zajednički konkurs za fotografe. Tema konkursa je "Interetno festival u slici". Na konkursu za fotografije svako može učestvovati bez obzira na starost i zanimanje. Organizator od kandidata na konkursu očekuje fotografije koje oslikavaju raspoloženje i svet Interetno festivala. Slike treba da prikazuju šarolikost učesnika, zanatlija i stanovnika Etnopolisa ove i prethodnih godina.

Uslovi konkursa: Maksimalno 5 fotografija po autoru (minimalnih dimenzija A5) spremnih za izlaganje na panou 50x70 cm.  Nna jednom panou može biti postavljeno više fotografija.

Na poleđini potrebno je naznačiti ime i prezime, adresu, broj mobilnog telefona, kontakt e-mail autora, naslov i dimenzije radova.

Organizator moli da se na konkurs pošalju fotografije i u digitalnom obliku (CD ili DVD, minimalne  rezolucije 1500 x 2400). Radovi se mogu dostaviti na poštom ili lično na adresu:

Mađarski kulturni centar „Nepker“
Trg Lajoša Košuta 4, 24000 Subotica

Nagrade za nagrađene od 1. do 3. mesta su diploma i novčana nagrada.
Žiri dodeljuje jednu posebnu (materijalnu) nagradu.

Rok za predaju radova: 15. septembar 2012. Ocenjivanje radova je predviđeno do kraje septembra.

Proglašenje rezultata i otvaranje izložbe krajem oktobra u „Nepkeru“. Pristigli radovi se ne vraćaju, organizator konkursa zadržava pravo na dalje korišćenje pristiglih fotografija.

Informacije: MKC „Nepker“ (tel: 024/557-033, e-mail: info@nepkor.rs)

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3154
Povezane teme

nepker

interetno

interetno festival

MKC Nepker

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.