• Pregleda: 2841

Forum žena SDPS

Forum žena SDPS
Naši ciljevi i potrebe su da se izborimo za ravnopravno učešće žena u politici, za razvijanje muško-ženskog partnerstva uz uvažavanje različitosti i primenu principa jednakih šansi za sve, istaknuto je u saopštenju GrO Foruma žena SDPS-a. Među ciljevima je takođe naglašeno da sve članice treba ohrabrivati da se kandiduju za političke funkcije, kao i da sve izabrane članice, bez obzira na kojoj su funkciji, budu aktivne u Forumu žena, jer se time dobija na snazi žena u politici. U Forumu žena SDPS-a navode da veruju da je zajedničkim snagama, znanjem i radom moguće od Srbije napraviti bolje mesto za život i iz tog razloga se SDPS razlikuje od drugih partija, jer može da daje konkretna rešenja za konkretne probleme.
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
POVRATAK OTPISANIH Odgovori
Pa zasto se niste izborili za sve ove godine dok participirate u vladi...Zar vas predsednik nije dugogodisnji ministar sa sve svojom svitom...Dokle manipulacije vise!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.