• Pregleda: 4967

Fond najavio da će obezbediti 40 miliona za fasadu škole

Fond najavio da će obezbediti 40 miliona za fasadu škole

Iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine su najavili da će biti odobreno 40 miliona dinara za popravku spoljašnje fasade Srednje tehničke škole “Ivan Sarić”, čime će biti rešena prva faza radova koja bi trebalo da započne tokom naredne građevinske sezone.

Naredne nedelje direktor Fonda, Nebojša Malenković, doćiće u Suboticu da uruči rešenje o dodeli novca, a ujedno će da obiđe gradilište Narodnog pozorišta.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

12
Bravo Odgovori
I trebalo je... ne daj Bože nekom nešto da se desilo od učenika.
ja nisam odavle Odgovori
@bravo
Ti jos izgleda verujes u deda mraza!! Dolazi covek da se bogovski najede u Bossu i naravno donece resenje o dodeli novca, ALI taj novac novac nepostoji jedino ako izvodjač radova kojim slučajem bude DG, tu ide lova odmah, po struci sam gradjevinac, dajte 300.000 a ja dobar 100.000, i sad opet ono ALI,kao sto vojput nije dobio asfaltiranje ulica u Su nego beogradjani, a vidi cuda oni izdali posao vojputu pa da izvinete ko tu koga zajebava !!
... Odgovori
Da...Fond ce da "obezbedi" novac samo da li ce taj Fond i isplatiti taj novac izvodjacima??Posto se zna da izvodjaci rade...rade i rade...ulazu svoje finansije i kad treba radovi da dodj na naplatu Fond ili nema para ili nece da plati.....
alavi debeljko Odgovori
a druge skole?cekate protest?
@ja nisam odavle Odgovori
Nisi ti druze sasvim ali ok,toliko lupas i pre svega sve mrzis,znam da imas promasen zivot ali ne smaraj druge sa tvojom frustracijom
Gaudeamus Odgovori
Lepo, kulturno iako previše medijski ispromovisano.
Da smo normalna zemlja, a nismo, ovo bi se podrazumevalo i ne bi bilo "atrakcija".
SU Odgovori
može li Subotica nešto i bez Fonda? Odakle smo ranije pare imali, šta je sa lokalnim budžetom od oko 5 milijardi godišnje? Čordaški put pozorište ulice Crkva, sad fasada škole.
Daj da ga preimenujemo da se zove FOND za Prvu pomoć
mali Odgovori
pfff......
boa Odgovori
@su@

Čim "veliki" subotički političari prestanu "pošteno" da rade imaćemo para...
gospodin euro Odgovori
Fond ce obezbediti 40 miliona dinara za prvu fazu rada. a drugu fazu radova ce sacekati kao i pozoriste,bazen,fontana...Pa mi se radujemo kada ljudi dobiju asfalt i vodu i kanalizaciju u 21 veku.
Udri opet po narodu!
nana Odgovori
Kod nas očigledno važi staro pravilo dok dete ne zaplače majka ga se ne seti. Postavlja se osnovno pitanje ko je u obavezi da brine o održavanju školskih objekata. Da li sama škola, grad, pokrajina ili republičko ministarstvo, ali sam sigurna da to nije obaveza Fonda za kapitalna ulaganja. Znači da neko godinama ne radi svoj posao i reaguje samo na pritisak. Bar toga imamo.
boba Odgovori
E to vam je velka Vojjvodina imate se cime diciti yui nas unistili kad tad cete svatiti!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.