• Pregleda: 4040

FK "Subotica" odbranio trofej 2. memorijala "Tomislav Vukov"

Za vikend je u Đurđinu odigran 2. memorijalni turnir "Tomislav Vukov" u znak sećanja na tragično nastradalog mladog fudbalera. Trofej je odbranila ekipa FK "Subotica".
FK "Subotica" odbranio trofej 2. memorijala "Tomislav Vukov"

Na memorijalu su nastupile ekipe Đurđina, Subotice, Žednika i Čantavira, a to su ujedno bile ekipe za koje je nastupao Tomislav Vukov.

Tomislav Vukov tragično je preminuo u saobraćajnoj nesreći 7. juna 2015. godine sa nepunih 25 godina života. Igrao je fudbal za Đurđin, Stari Žednik, Čantavir i Suboticu.

Prvog dana, u subotu, Đurđin je savladao Žednik sa 4:0, dok je Subotica bila bolja od Čantavira. U nedelju su odigrani mečevi za plasman. treće mesto je osvojio Čantavir koji je savladao Žednik sa 3:0, dok je u finalu, pred velikim brojem gledalaca, Subotica bila bolja od Đurđina posle penala (1:1, 3:1) i time odbranila trofej osvojen prošle godine. Strelac za Đurđin u regularnom delu je bio Kujundžić, dok je 1:1 za Suboricu doneo S. Todorović.

Đurđin:  Jokić, Horvatski, Šomođi, Majlat, Peić Tukuljac, Cvijanov, Šafranj, Stantić, Panić, Matković, Kujundžić. Igrali su još:  Skenderović, Lakić, Dulić, Kondić, Polovina, Spremić, Savanović, Vidaković.

Subotica: Kumozec, Nikšić T., Tomišić, Todorović S., Tatalović, Đuranović, Benjak, Nikšić B., Todorović D., Dragičević, Tadić. Igrali su još: Jukić.

Tomislav Vukov (1991-2015)

Nakon utakmice porodica Vukov se zahvalila svim učesnicima turnira na održavanju sećanja na Tomislava. Kristina Vukov, Tomislavova sestra, predala je pobednički pehar kapitenu FK "Subotica", kao i pehar najboljem igraču Vedranu Kujundžiću iz FK "Đurđin".

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.