Komentara: 0
Pregleda: 2887

FK "Subotica" će igrati i trenirati na terenu Severa

12.06.2013. u 16:59h
Izvor: RTV Yueco
Fudbalski klub "Subotica" privodi kraju prvenstvo u Gradskoj Ligi u kojoj je osvojio prvo mesto i uveliko, kolo pre kraja obezbedio povratak u Područnu ligu. Ostala je još utakmica sa Lokomotivom koja se igra u subotu 15. juna. Susret između ove dve ekipe odigraće se na terenu Severa.
FK "Subotica" će igrati i trenirati na terenu Severa

Razumevanjem i ljubaznošću vlasnika i menadžmenta kompanije „ATB Sever” Subotica, potpisan je ugovor između pomenute kompanije i FK "Subotica" po kojem je kompletan sportski objekat dat klub na korišćenje i održavanje u dužem vremenskom periodu.

Ovim ugovorom FK Subotica će nakon dužeg odsustva, ponovo svoje utakmice svih selekcija, igrati na terenu „Sever”.

Subotica u šest uzrasnih kategorija i seniorskoj ekipi trenutno broji preko 100 igrača sa kojima radi šest trenera. Seniorski tim je i osvajač Kupa GFS Subotica za 2013. godinu. Kadetska selekcija je takođe prvak u Kvalitetnoj Područnoj ligi Subotica, dok su ostale selekcije imale uspešnu sezonu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2887
Povezane teme

fudbal

fudbalski klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.