Komentara: 25
Pregleda: 11503

FK "Spartak Zlatibor voda" od juče bez sponzora u nazivu

03.07.2013. u 14:40h
Kao što je sredinom juna predloženo na Upravnom odboru superligaša iz Subotice, na jučerašnjoj Skupštini kluba usvojen je predlog UO da se iz zvaničnog naziva kluba izbriše naziv sponzora pa će tako do daljnjeg klub funkcionisati pod "starim" nazivom FK "Spartak" Subotica.
FK "Spartak Zlatibor voda" od juče bez sponzora u nazivu

"Takvu odluku smo doneli zbog toga što želimo da otvorimo mesto za novog sponzora sa kojim trenutno pregovaramo." - izjavio je Goran Drača, novi podpredsednik kluba subotičkog superligaša i podpredsednik zajednice superligaša Srbije.

Fudbaleri Spartaka su nedavno započeli pripreme koje će trajati do 15. jula, a onda se sele na Zlatibor na drugi deo priprema.

"Ambicije u novoj sezoni su iste - dobar plasman u nacionalnom šampionatu, plasman u Evropu i da se kroz klub afirmiše što više mladih igrača" - dodao je Goran Drača.

Pripreme su u punom jeku, trener Kurćubić radi u dve grupe sa igračima iz filijale FK "Palić" i trenutno raspoloživog igračkog kadra iz FK "Spartak", nekih igrača koji su došli na probu, ali i sa onima koji su pred izlaznim vratima kluba.

"Radi se punom parom, imamo dosta igrača na probi, postoje interesovanja za Kovačevića i Aleksića, Despotović i Adamović trenutno ne treniraju sa klubom pošto traže novi angažman. Dosta novih igrača došlo je na proveru, tu su i neki igrači iz inostranstva sa kojima trener radi u skladu sa programom priprema"- izjavio je Damir Džimović, izvršni direktor FK "Spartak"

Do polaska na drugi deo priprema na Zlatiboru, fudbaleri Spartaka odigraće samo jednu pripremnu utakmicu u Kečkemetu (Mađarska), dok su na Zlatiboru dogovorene 4 utakmice.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 11503

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

goran drača

spartak zlatibor voda

pripreme fudbalskog kluba spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.