Komentara: 3
Pregleda: 6101

Održana sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda"

17.06.2013. u 19:43h
Izvor: FK "Spartak"
Upravni odbor FK “Spartak Zlatibor voda” je danas održao VII. sednicu. Na sednici su potvrđeni ugovori sa pojedinim igračima, analiziran rad Šefa struke Petra Kurćubića u prolećnom delu prvenstva kao i donošenje odluka vezanih za rad Škole fudbala.
Održana sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda"

Na sednici su imenovani novi članovi UO, imenovan je novi potpredsednik Kluba i izvršni direktor.

Goran Drača, dosadašnji Izvršni direktor Kluba,  je imenovan za novog potpredsednika Kluba umesto Dušana Odzaklića, a Damir Džimović je imenovan za izvršnog direktora. Za nove članove Upravnog odbora su imenovani Damir Džimović i Milomir Nastić.

UO je doneo odluku i uputio je Skupštini na verifikaciju da se Klub u narednoj sezoni takmiči pod nazivom FK “Spartak”, a ta odluka će biti punovažna kad se o njoj izjasne članovi Skupštine koja je zakazana za 2. jul.

Održana sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda"

Pre početka UO, Klub je priredio malu ceremoniju uručenja nagrade za dugogodišnji rad i doprinos razvoju Kluba Miodragu Morači, sada već bivšem sportskom direktoru kome je istekao ugovor sa Klubom.

Predsednik Kluba gospodin Dragan Simović je poželeo Morači puno uspeha u daljem radu i poručio mu da Spartak uvek može smatrati

Izvor: FK "Spartak"
Sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda" Sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda" Sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda" Sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda" Sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda" Sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda" Sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda" Sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6101

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.