• Pregleda: 5111

Održana sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda"

Upravni odbor FK “Spartak Zlatibor voda” je danas održao VII. sednicu. Na sednici su potvrđeni ugovori sa pojedinim igračima, analiziran rad Šefa struke Petra Kurćubića u prolećnom delu prvenstva kao i donošenje odluka vezanih za rad Škole fudbala.
Održana sednica Upravnog odbora FK "Spartak Zlatibor voda"

Na sednici su imenovani novi članovi UO, imenovan je novi potpredsednik Kluba i izvršni direktor.

Goran Drača, dosadašnji Izvršni direktor Kluba,  je imenovan za novog potpredsednika Kluba umesto Dušana Odzaklića, a Damir Džimović je imenovan za izvršnog direktora. Za nove članove Upravnog odbora su imenovani Damir Džimović i Milomir Nastić.

UO je doneo odluku i uputio je Skupštini na verifikaciju da se Klub u narednoj sezoni takmiči pod nazivom FK “Spartak”, a ta odluka će biti punovažna kad se o njoj izjasne članovi Skupštine koja je zakazana za 2. jul.

Pre početka UO, Klub je priredio malu ceremoniju uručenja nagrade za dugogodišnji rad i doprinos razvoju Kluba Miodragu Morači, sada već bivšem sportskom direktoru kome je istekao ugovor sa Klubom.

Predsednik Kluba gospodin Dragan Simović je poželeo Morači puno uspeha u daljem radu i poručio mu da Spartak uvek može smatrati

Izvor: FK "Spartak"

povezane teme

3
bukin Odgovori
To sto ce klub igrati pod imenom FK"Spartak" je sasvim u redu, medjutim, dali je to najava otkazivanja sponzorstva od strane Zlatibor vode.
ffilozoff Odgovori
Ovi se vrte u krug? Imam i 5 pitanja:1.Da li Moraca konacno nije u klubu ? 2.Da li je Spartak samo Spartak i da je izgubio sponzora zlatibor vodu? 3.Sta je plan sledece sezone,mi hocemo uefa ligu? 4.Da li ce biti pojacanja,jer sa ovim timom je samo borba za opstanak? 5. Kad ce biti reflektori stolice i semafor-posto ova uprava o tome prica godinama(kao sve je spremno)?
navijač Odgovori
Kasa da bude predsednik UP,sramota.više ne navijam za Spartak,moja noga neće kročit na stadion dok nam Kasa vodi fudbal.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.