Komentara: 2
Pregleda: 4968

FK "Spartak Zlatibor voda" angažovao prvo pojačanje

29.06.2012. u 13:54h
Izvor: Sportal Srbija
Nekadašnji napadač Partizana potpisao je dvogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom "Spartak Zlatibor voda". Veselinović je tako postao prvi igrač kojeg je Spartak angažovao u letnjem prelaznom roku.
FK "Spartak Zlatibor voda" angažovao prvo pojačanje

Borko Veselinović potpisao je ugovor sa Spartak Zlatibor vodom na dve godine. Nakon što je pre skoro četiri godine napustio Srbiju zbog inostranog angažmana, Beograđanin je igrao za Inčon i kineski Dalijen.

Nakon što je proveo dve godine u Južnoj Koreji igrajući za Inčon, Veselinović je prešao u Kinu gde je nastupao za Dalijen. Na 36 utakmica u Koreji uspeo je pet puta da se upiše u strelce, dok se u Inčonu nije najbolje snašao te uz povredu koju je doživeo nije uspeo da pruži bolje igre.

BORKO VESELINOVIĆ
Datum rođenja: 6. januara 1986.
Mesto rođenja: Beograd
Klub: Spartak ZV
Karijera: Partizan, Obilić, Bežanija, Bejra Mar, Inčon, Dalijen 

Veselinović se vraća u srpski fudbal gde je igrao za Partizan, Obilić i Bežaniju. Kao igrač kluba iz Humske bio je pozajmljivan, a jednu polusezonu proveo je i u Portugalu gde je nastupao za Bejra Mar.

U Subotici će se pridružiti nekolicini mladih igrača koje predvodi Aleksandar Nosković. Ostaje još da se vidi ko će od mladih igrača napustiti Spartak ili se pak uputiti u neki klub kao pozajmljen klub na kaljenje.

Zoran Milinković trenutno u svom timu ima Đorđa Despotovića, Nemanju Čovića, Aleksandra Noskovića, Dina Šarca, Fahrudina Đurđevića i Miljana Milivojeva.

Šef stručnog štaba Spartak Zlatibor vode, izvršiće prozivku igrača 02. jula na Gradskom stadionu sa početkom od 11h sa čime zvanično započinju pripreme Subotičkog Superligaša za novu fudbalsku 2012/2013 sezonu.

Izvor: Sportal Srbija
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4968
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.