Komentara: 2
Pregleda: 4489
Foto

FK "Spartak" zadovoljan polusezonom, Kanatlarovski ostaje uz klub iz Subotice

12.12.2013. u 12:13h
Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" sumirao je rezultate na kraju polusezone i najavio mali raspust za fudbalere, a zatim i novo okupljanje koje će biti 11. januara pred početak prvog dela priprema koje će se održati od 25. januara do 10. februara u Budvi. Šef struke Kanatlarovski potvrdio je da je i dalje Spartakov, kao i da će pravac njegove profesionalne karijere usloviti rezultati i dogovori unutar kluba.
FK "Spartak" zadovoljan polusezonom, Kanatlarovski ostaje uz klub iz Subotice

Prilikom letnjeg prelaznog roka urađena je rekonstrukcija tima, većina standarnih 11 je zamenjena novim igračima, neki su pronašli nove sredine (Despotović, Kovačević i Adamović), dok je Slobodan Novaković, Spartakov ponajbolji igrač u prošloj sezoni, bio teže povređen. Na kraju prethodne sezone svoju karijeru je završio Vidak Bratić, stub odbrane prethodnih godina, a nedavno je i promovisan u pomoćnika šefa stručnog štaba Spartaka.

Reprezentativni golman Branimir Aleksić je jedan od igrača koji već neko vreme traži novu sredinu, a u klubu su se složili da bi bilo najbolje za njegov dalji razvoj da igra u većem timu i da bude angažovan na kvalitetnijim mečevima, a svakako tu je i finansijski momenat, nešto što je surova realnost kako za igrača tako i za klub. Razlog više da Spartak može da da odrešene ruke Aleksiću je to što smatraju da imaju dva kvalitetna rešenja na toj poziciji i da bi se u toj situaciji pružila prilika i za njihov razvoj. Prelazni rok tek treba da počne, ali prilično je izvesno da prvi golman Spartaka menja sredinu.

Slobodan Novaković se oporavlja od povrede i očekuje se da će pred početak priprema za nastavak sezone biti u potpunosti spreman i na njega se ozbiljno računa.

"Čestitam svim igračima Spartaka jer smatram da su oni najzaslužniji za rezultate i odlične pozicije u kojoj se sada klub nalazi, iako su neki prognozirali da će se Spartak boriti za opstanak u Superligi. Igrači su verovali i dali svoj maksimum, a kao nagrada za dobru igru stigli su kvalitetni rezultati." - izjavio je Dragan Kanatlkarovski, šef struke Spartaka.

Kanatlarovski: Trener sam Spartaka, dok se ne odluči drugačije!

FK "Spartak" zadovoljan polusezonom, Kanatlarovski ostaje uz klub iz Subotice

Osvrćući se na pisanja medija koji ga sele na klupu beogradske Crvene zvezde, aktuelni šef struke Dragan Kanatlarovski odgovorio je nedvosmisleno da je njegova profesionalna budućnost vezana za angažman u superligašu iz Subotice.

"Ja sam trener Spartaka sada i što se mene tiče ostajem ovde do daljnjeg. Svoju budućnost vidim u Subotici sada i  u narednih 10 godina, ali ostavljam mogućnost da se dogovorom dođe do drugačijeg rešenja" - istakao je Kanatlarovski i dodao:

"Prijatno sam iznenađen pa i oduševljen kako sam primljen među kolegama, rukovodstvom, ali i navijačima koji su tu uz nas i kada ide i kada ne ide. Posebno sam srećan zbog ovacija sa tribina koji su i najbolje priznanje za naš dosadašnji rad."

Pauza do 11. januara

S obzirom da je polusezona završena igrači već od danas odlaze na zasluženu pauzu, a novo okupljanje pred početak priprema biće 11. januara, zatim sledi put u Budvu i pripreme od 25. januara do 10. februara. Više detalja biće poznato naknadno.

Klub prijatelja FK "Spartak"

FK "Spartak" zadovoljan polusezonom, Kanatlarovski ostaje uz klub iz Subotice

FK "Spartak" će u narednom periodu po ugledu na velike evopske klubove oformiiti klub prijatelja (privrednih subjekata) i partnera sa kojima će sarađivati u nastavku sezone i godinama koje slede. Prvi koji je predstavljen na jučerašnjoj konferenciji je ugostiteljski objekat Borsalino, a tom prilikom izvršni direktor Damir Džimović i vlasnik Borsalina Siniša Mandić potpisali su ugovor o partnerstvu i poslovno-tehničkoj saradnji.

Odigrana revijalna utakmica svih igrača u pogonu FK "Spartak"

Fudbaleri Spartaka pred kraj polu sezone i mini raspusta odigrali su revijalnu u kojem su učestvovali sav igrački kadar kojim trenutno raspolaže subotički superligaš. Bila je ovo prilika da se u opuštenoj atmosferi laganim tempom stavi tačka na kraj prvog dela sezone. Jednu ekipu selektirao je predsednik kluba Dragan Simović, dok je drugu predvodio izvršni direktor Džimović.

FK "Spartak" zadovoljan polusezonom, Kanatlarovski ostaje uz klub iz Subotice

FK "Spartak" zadovoljan polusezonom, Kanatlarovski ostaje uz klub iz Subotice

Izvor: Subotica.com
KZN FK "Spartak" i revijalna utakmica između svih igrača Spartaka KZN FK "Spartak" i revijalna utakmica između svih igrača Spartaka KZN FK "Spartak" i revijalna utakmica između svih igrača Spartaka KZN FK "Spartak" i revijalna utakmica između svih igrača Spartaka KZN FK "Spartak" i revijalna utakmica između svih igrača Spartaka KZN FK "Spartak" i revijalna utakmica između svih igrača Spartaka KZN FK "Spartak" i revijalna utakmica između svih igrača Spartaka KZN FK "Spartak" i revijalna utakmica između svih igrača Spartaka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4489
Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan kanatlarovski

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.