Komentara: 2
Pregleda: 4037

Fk Palić filijala Spartak Zlatibor vode

06.07.2012. u 10:10h
Izvor: FK "Spartak"
Uprava FK "Spartak Zlatibor voda" potpisala je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Fk "Palić", što predstavlja još jedan dokaz da uprava Subotičkog superligaša ozbiljno shvata svoju omladinsku školu i razvoj mladih igrača.
Fk Palić filijala Spartak Zlatibor vode

Cilj ugovora je da se u Srpskoj ligi (treća liga Srbije) u oštroj seniorskoj konkurenciji kale mladi igrači iz škole Spartak Zlatibor vode. Ovo nije nova ideja u Srbiji. Sličnu saradnju su već uradili Partizan i Telepotik kao i Crvena Zvezda sa Sopotom.

Pored mladih igrača iz Subotičkog superligaša u FK "Palić" igrali bi talentovani igrači iz zemlje i okruženja koji su prepoznati od strane klubskih skauta. Želja je da talentovani igrači imaju pravilan razvoj i adekvatne uslove za rad pod nadzorom kadrova spartakove Omladinske škole. Pored fudbalskog razvoja pažnja će se posvetiti i obrazovanju i ponašanju, kako bi ti mladi momci stasali u zdrave sportske ličnosti.

Potipisanom saradnjom vodiće se računa i o interesima FK "Palić" tako da će u prvom timu ovog kluba biti mesta i za perspektivne igrače tog kluba. Želja je da FK „Palić“ bude vrlo stabilan trećeligaš. Vreme će pokazati da li je interes da se uključi u borbu i za plasman u Prvu ligu Srbije. Trener FK "Palić" biće Ilija Dobrić, dosadašnji drugi pomoćnik Zorana Milinkovića, šefa struke Spartak Zlatibor vode.

U klubu se nadaju da će ovaj Ugovor doprineti daljem razvoju fudbala u Subotici i stvoriti jaku bazu kvalitetnih fudbalera za FK "Spartak Zlatibor voda".

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4037
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

fk palić

fudbalski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.