Komentara: 1
Pregleda: 3193

FK "Elektrovojvodina" proslavlja 90 godina postojanja

08.12.2015. u 09:56h
Izvor: Subotica.com
FK "Elektrovojvodina" proslavlja 90 godina postojanja

Fudbalski klub "Elektrovojvodina" godinama je beležio dobre rezultate u Opštinskoj, sada u Gradskoj ligi, ali zbog određenih razloga ne perelazi u viši rang takmičenja. Prvi deo prvenstva Elektrovojvodina je uspešno završila, trenutno se nalazi na prvoj poziciji sa 28 bodova, koliko ima i Čantavir.

Ove godine proslavlja se i 90 godina od osnivanja kluba, pa je tim povodom odigrana i  revijalna utakmica sa gardskim klubom - FK "Subotica". Tim Predraga Pršića (FK "Subotica") bio je bolji i pobedio sa 3:1 golovima Krstina, Nikšića i Ždrnje, dok je za Elektrovojvodinu strelac bio Mihalić.

Elektrovojvodina – Subotica 1:3

Elektrovojvodina: Nikić, Dragojlović, Ivić, I. Orlovac, Purković, Vojnić, D. Orlovac. S. Matošić, Šotra, Petković, Mihalić. Igrali su još: Dobrić, Paunković.

Subotica: Kumozec, Dragić, T. Nikšić, Ilovac, Masalušić, Tatalović, Krstin, Mik. Opancina, Jukić, Rajak, Ždrnja. Igrali su još: Stipančević, M. Opančina, Popović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3193
Povezane teme

fudbalski klub subotica

fudbalski klub elektrovojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.