Komentara: 0
Pregleda: 3693

FK Bačka 1901 uprkos pobedi i drugog mesta ostala bez plasmana u Srpsku ligu

07.06.2012. u 12:04h
Izvor: RTV Yueco
Nema napretka u rangu uprkos ubedljivoj pobedi fudbalera Bačke 1901 koju su ustvarili u poslednjem kolu Vojvođanske lige grupe Istok protiv kolega iz FK Vojvodina rezultatom 8:2. Ovo nažalost nije bilo dovoljno da se popnu jedan rang više a ni da se izbore za dodatne kvalifikacije u istom pohodu.
FK Bačka 1901 uprkos pobedi i drugog mesta ostala bez plasmana u Srpsku ligu

Fudbaleri Bačke 1901 pobedili su u poslednjem 30 kolu Vojvođanske lige grupa Istok ekipu Vojvodine rezultatom 8:2. Međutim nisu uspeli da se plasiraju u Srpsku ligu kao ni da se izbore za baraž koji vodi u viši rang.Poslednje kolo je odlučivaloo redosledu prve dve ekipe, pored pobede nad Vojvodinom Bačka je zavisila i od ostalih rezultata. Na žalost Subotičana Dinamo je na svom terenu savladao Slobodu sa 6:0 i zauzeo prvo mesto i direktan plasman u Srpsku ligu.

Najinteresantnija je bila borba za drugu poziciju koja je vodila u baraž za dopunu Srpske lige. Proleter je u poslednjem kolu savladao Obilić sa 4:1, dok je ekipa Radničkog iz Bajmoka odigrala utakmicu bez golova u Adi. Ovakvim razvojem događaja čak tri ekipe dele drugo mesto sa 66 osvojenih bodova, Bačka, Radnički (Bajmok) i Proleter. Iako Bačka ima najbolju gol razliku, plasman u baraž je obezbedila ekipa Proletera jer po pravilima FSS u ovakvim slučajevima gleda se međusobni susreti ova tri kluba u čemu je najbolje ekipa iz Banatskih Karlovaca.

Bačka je još jednom sezonu završila na korak do plasmana u viši rang. Razlog je malo slabija prva polusezona i naravno velika borba sa rivalom iz Bajmoka što je obe ekipe skupo koštalo, jer su na kraju ostali bez višeg ranga.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3693
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

vojvođanska fudbalska liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.