Komentara: 14
Pregleda: 7124

FK "Bačka 1901" sa podmlađenim timom u nastavak sezone

02.02.2017. u 09:58h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 juče su počeli pripreme za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina. Na prvom susretu pred početak priprema okupilo se 25 igrača, među kojima su četvorica omladinaca i novajlije. Nastavak sezone je zakazan za 11. mart.
FK "Bačka 1901" sa podmlađenim timom u nastavak sezone

Prozivku je izvršio šef stručnog štaba Slobodan Kustudić sa svojim saradnicima, Zoranom Milidragom i Slobodanom Andrašićem, kondicionim trenerom.

Na stadionu kraj Somborske kapije okupilo se 25 igrača, među kojima su četvorica omladinaca i novajlije. U odnosu na jesenji deo, tim Slobodana Kustudića pretrpeo je velike promene, pa će u borbu za bodove krenuti podmlađena ekipa.

U pauzi između dve polusezone subotičkog srpskoligaša napustili su: Tripković, Ušumović, Đuranović, Lazić, Rajkovača, Radosavljev, Nikić, Josović, Vjičić, Vučković i Simić.

Rukovodstvo je odlučilo da mladim igračima da šansu i sa neiskusnim timom krene ka ostvarenju cilja za ovu sezonu, a to je opstanak u ovom rangu takmičenja, pa je mnogo igrača koji su u prvom delu nastupali za Bačku potražilo novu sredinu.

- U klubu je došlo do velike reorganizacije kada je reč o igračkom kadru. Plan je da se baziramo na rad sa mladim igračima iz naše škole, kao i da nastavimo saradnju sa Spartakom čiji igrači će i ovog proleća provesti na pozajmici u Bačkoj. Iako je mlad tim, verujemo da zacrtani rezultati mog da se ostvare. Upornim i predanim radom uz zalaganje svih pojedinaca koji su željni dokazivanja na čelu sa trenerom kao što je Kustudić neizbežno je da se cilj ostvari – rekao je Milojko Vukadinović sportski direktor Bačke 1901.

FK "Bačka 1901" sa podmlađenim timom u nastavak sezone

foto: RTV Yueco

Slobodan Kustudić ukratko je prokomentarisao promene u timu i predočio plan i program pripremnog perioda.

- Tim je pretrpeo mnogo promena u odnosu na jesenji deo. Veliki je rizik krenuti sa podmlađenom ekipom gde je prosek godina 20, ali mi verujemo u kvalitet ovih momaka i ukoliko dobro odradimo pripreme ne bi trebalo da bude problema oko rezultata. Vremena da se pripremimo imamo. Pred nama je šest nedelja rada. Treniraćemo dva puta dnevno, a od 11. februara počinje odigravanje kontrolnih utakmica. - zaključio je Kustudić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 7124
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

slobodan kustudić

milojko vukadinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.