Komentara: 1
Pregleda: 3754

FK "Bačka 1901" nerešeno sa imenjakom iz Bačke Palanke

09.09.2013. u 10:41h
Izvor: FK "Bačka 1901"
Fudbaleri Bačke 1901 juče su pred oko 300 gledalaca na svom terenu dočekali ekipu Bačke iz Bačke Palanke i osvojili tek jedan bod, iako su do sudijske nadoknade imali 3 boda u džepu. Utakmica je završena rezultatom 1:1.
FK "Bačka 1901" nerešeno sa imenjakom iz Bačke Palanke

Utakmica je počela oprezno, sa obe strane, kao da su se fudbaleri plašili da će protivnik iskoristiti svaku grešku. Domaćin, tačnije fudbaler Bačke Dragić, propustio je odličnu priliku već u 3. minutu, ali su i gosti bili u prilici da postignu gol, i to Zečević koji je pred kraj poluvremena koji je zamalo iskoristio grešku golmana Subotičana.

Drugo poluvreme i izmene u domaćoj ekipi urodile su plodom. Ponajpre, igra postaje konkretnija, a nakon dobrog prodora Koprivice, Grubor crveno bele dovodi u vođstvo od 1:0. Drugo poluvreme bilo je dosta sadržajnije i u kojem je domaćin propustio nekoliko povoljnih prilika da obezbedi sva tri boda, a kazna za to stigla je u poslednjim sekundama utakmice, kada je rezervista Marić, pribrano, nakon kratko odbijene lopte od strane Latinovića postavio konačan rezultat - 1:1.

Na meču sudija je pokazao 5 kartona, od kojih su dva za domaće (Svitić, Kolundžić) i 3 za gost eiz Bačke Palanke, za Dmitrovića, Zečevića i strelca izjednačujućeg gola Marića.

Za Bačku 1901 nastupili su: Latinović, Dragić, Stojković (Kolundžić), Svitić(Kiš), Ušumović, Lazinica, Ivanović, Radosavljev, Grubor, Koprivica, Vujaklija (Panić).

Za Bačka iz Bačke Palanke u igri su bili: Studen, Mijić, Laćarak, Radović (Marić), Ponjević, Jašović, Zečević, Kanja, Trivković (Tepić), Tančić (Balinović), Dmitrović.

Drugi član Srpske lige Vojvodina - FK "Palić" poražen je u Čelarevu od domaće ekipe "ČSK Pivara" minimalnim rezultatom 1:0. U narednom kolu ekipa sa Palića dočekuje na domaćem terenu Dinamo iz Pančeva.

Izvor: FK "Bačka 1901"
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3754
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fk palić

fudbalski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.