Komentara: 88
Pregleda: 20028

Fizički napadnut predsednik Okružnog odbora SRS

17.04.2016. u 15:07h
Izvor: GrO Srpska radikalna stranka
Srpska radikalna stranka (SRS) saopštila je sinoć da je tokom jučerašnjeg dana (subota, 14 časova) izvršen fizički napad na predsednika Severnobačkog okružnog odbora ove stranke Nemanju Šarčevića, u kojem tvrde da su napad izvršila tri muškarca koja su podređena Srpskoj naprednoj stranci (SNS).
Fizički napadnut predsednik Okružnog odbora SRS

U saopštenju koje je dostavljeno medijima navodi se da je M. S. naneo povrede Šarčeviću (rasečena usna) preteći mu "da ga neće biti u gradu i da on može da mu uradi šta god hoće jer za to ima ovlašćenje iz vrha".

U napadu su kako je navedeno učestvovala trojica napadača, incident je prijavljen policiji, a Šarčević će uz lekarsku dokumentaciju podneti krivičnu prijavu.

- "Srpska radikalna stranka poziva nadležne organe da hitno reaguju i da zaštite mirne i slobodne građane koji su meta naprednjačkih batinaša, koji se ponašaju kao razjarene zveri zbog sve manje podrške građana njihovoj pogubnoj politici." - stoji na kraju saopštenja SRS.

Izvor: GrO Srpska radikalna stranka
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 88
Pregleda: 20028
Povezane teme

srpska radikalna stranka

prebijanje

nemanja šarčević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.