Komentara: 1
Pregleda: 1983

Finale "Zavičajnog kupa Republike Srpske" u utorak u Hali sportova

14.09.2017. u 20:07h
Izvor: Subotica.com
U okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji” u utorak sa početkom od 18 časova u Hali sportova odigraće se finale „Zavičajnog kupa Republike Srpske” u malom fudbalu u konkurenciji pionira, seniora i veterana.
Finale "Zavičajnog kupa Republike Srpske" u utorak u Hali sportova

U završnicu kupa plasirali su se pobednici četiri regionalna centra, Novog Sada, Beograda, Zrenjanina i Subotice, nakon kvalifikacionih utakmica koje su se odigravale tokom juna i jula meseca. Početkom septembra u Zrenjaninu su odigrani mečevi četvrtfinala i polufinala, dok je Subotici pripala čast da bude domaćin finalnog susreta Kupa Republike Srpske.

Prva utakmica je na programu u 18 časova, u kojoj će snage odmeriti najmlađi učenici, pioniri  ekipa „Srpska”  Beograd i „Drina” Višegrad. Od 18 i 45 sastaju se veterani „Srpska ” Beograd i „Borike” Nova Pazova, dok se finale u konkurenciji seniora igra od 19 i 30, a sastaju se „Drina river” Beograd i Zavičajna zajednica „Republika Srpska” Subotica. Domaći tim predstavljaju igrači ekipe „Proneks” iz Novog Žednika.

Sportskoj manifestaciji  „Zavičajnog kupa Republike Srpske” prisustvovaće legende srpskog fudbala i bivši igrači Crvene zvezde, Dule Savić i Vladimir Petrović Pižon, kao i direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Mlađen Cicović, predstavnici Ministarstva omladine i sporta RS i brojni drugi gosti. Nakon finalnih utakmica sledi „treće poluvreme”, gde će u restoranu „Spartak” biti priređena zabava za goste.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1983

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

turnir u malom fudbalu

zavičajna zajednica republika srpska subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.