Komentara: 4
Pregleda: 6645

Festival zanatskog piva sledeće nedelje u našem gradu

09.06.2017. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
Festival zanatskog piva "Kraft Neman" održaće se sledeće nedelje, 16. i 17 juna, na Stadionu malih sportova. Iz pivnice "Samo Pivo" Subotica najavljuju dobru muziku, hranu, ali pre svega dobro pivo.
Festival zanatskog piva sledeće nedelje u našem gradu

Na subotičkom Festivalu zanatskih piva, ove godine će se predstaviti 12 domaćih pivara, sa više od 40 različitih kraft piva. Posetioci će moći da kupe piva od 0.3 ili 0.5 litara po nešto nižim cenama, nego što se prodaju u pabovima.

Uz zvuke fanka i panka, Festival će početi u petak, 16. juna, u 15 časova i trajaće do ponoći, kako će biti i narednog dana. Pivare koje će predstaviti svoje umeće u proizvodnji kraft piva su: Crow, Dogma, Kabinet, RazBeerbriga, Carstvo piva, Zbir, Nikola Car, Južni Vepar, Kaš, Kors, Salto i Tron.

Ulaznice za festival, po ceni od 150 dinara po danu, mogu se kupiti u lokalu "Samo Pivo", koji se nalazi u sklopu Hotela Galeria. Za hranu će biti zadužen Toster bar iz Novog Sada.

Festival zanatskog piva sledeće nedelje u našem gradu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6645
Povezane teme

stadion malih sportova

samo pivo

festival zanatskog piva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.