Komentara: 5
Pregleda: 5709

Festival Ambush sutra u Parku Ferenca Rajhla

09.07.2015. u 17:35h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš“ i Ambush Music-a, nakon četiri godine pauze u našem gradu će ponovo biti održan Ambush festival.
Festival Ambush sutra u Parku Ferenca Rajhla

Ambush je festival nove muzike, čiji duh je podstaknut idejom organizovanja muzičkih dešavanja koja predstavljaju svedočanstvo onoga što stvaraju alternativni, ali kvalitetni izvođači i bendovi u regionu, a koji se tiču savremenog pogleda i tretiranja muzike i umetnosti uopšte, u svim njenim postmodernim obrisima.

Prethodne festivalske edicije su nam predstavile neke od najuticajnijih new-age sastava regiona i sveta: port-royal (Italija), Dirac, Lars Stigler, Slon, 53, Killed by 9V Batteries (Austrija), Heirs (Australija), Oldseed (Kanada), Ryland Bouchard (SAD), Dorena (Švedska), Khuda, Shield your Eyes (Velika Britanija), Pozvakowski, Rosa Parks (Mađarska), Nikki Louder, Coma Stereo (Slovenija), Man Zero, Ž/Buka (Hrvatska), Zemlja br.9, Consecration, Temple of the Smoke, Ilegalne Emocije, Went (Beograd), Emanuil, Hton, Tona (Novi Sad), Ana Never (Subotica)…

Ulaz na sve koncerte je slobodan, uz mogućnost pružanja dodatne podrške muzičarima kroz dobrovoljni prilog za to naznačenom mestu. Sav prilog namenjen je izvođačima.

Prvi program, u okviru Festivala, biće održan već sutra u Parku Ferenca Rajhla, sa početkom od 21h. Ulaz je slobodan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5709

Povezano dešavanje

Povezane teme

ambush festival

Fondacija Danilo Kiš

Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.