Komentara: 8
Pregleda: 7229

Fantastični rezultati mlađih generacija vaterpolista Spartak-Prozivke

08.02.2017. u 13:44h
Izvor: Subotica.com
Fantastični rezultati mlađih generacija vaterpolista Spartak-Prozivke

Škola vaterpola VK "Spartak-Prozivka" i odličan sistematski rad sa mladima daje rezultate godinama unazad, a ove sezone je to još izraženije. Od ukupno četiri generacija koje propisuje Vaterpolo savez Srbije (VSS) tri generacije su se plasirale među 8 najboljih, od kojih su dve osvajači Kupa Vojvodine.

Dečaci do 17 godina (00' godište) su u Novom Sadu postali prvaci Vojvodine ostavivši iza sebe ekipu Dunava, na istom mestu identičan uspeh ponovila je i generacija 15-godišnjaka, vicešampioni su 13-godišnjaci dok su 12-godišnjaci uprkos brojnim zdravstvenim problemima tokom sezone gripa završili na trećem mestu u Vojvodini.

Završni turniri Kupa Vojvodine za generacije od 12 do 17 godina odigrani su u Novom Sadu, Bečeju i Zrenjaninu, a iz Vaterpolo kluba Spartak-Prozivka sa žaljenjem konstatuju da i pored dva bazena na kojima bi se sasvim regularno mogao održati (barem) jedan od turnira, Subotica nije bila u prilici da se pokaže kao dobar domaćin.

Generacija 2000. godište: Zeljković F, Varkulja Č, Krstajić, Ćurčin, Varkulja V, Horvacki A, Goločorbin, Vučković, Horvacki S, Katić, Tonković, Stojanović M., Pejčić, Radičev, Vekonj.

Generacija 2002. godište: Zeljković F, Sabo Batanč, Radaković, Ivković, Varkulja V, Konatar, Tonković, Bedić, Kokai, Nedeljković, Stojanović M., Stojanović J., Todić, Dukić

Generacija 2004. godište: Krmpotić, Dmitrašinović, Atansković, Mlinar, Crnković, Radaković U, Lukić, Ivanović, Radumilo, Perez De Guzman, Saulić Aleksandra, Tokić Ivana, Benić D, Ziđarev, Mirović.

Generacija 2005. godište: Zeljković S, Dmitrašinović, Petković, Saulić, Tokić, Benić, Mirović, Kvala, Šorš, Ugarković, Nurković, Vrana, Radujko, Horvacki, Ziđarev, Kovačević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 7229
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.