Komentara: 56
Pregleda: 8747

Fajzer vakcine bez poziva DANAS u Novoj opštini

16.04.2021. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Dom zdravlja Subotica obaveštava javnost da će DANAS od 13 časova na centralnom imunizacionom punktu u Novoj opštini organizovati vakcinaciju bez poziva cepivom "Fajzer-Biontek".
Fajzer vakcine bez poziva DANAS u Novoj opštini

Imunizacija stanovništva ovom vakcinom održaće se danas od 13 do 19 časova, odnosno do isteka zaliha. U slučaju da se ovaj kontigent vakcina ne iskoristi, sutra od 8 časova će se nastaviti. Poziv važi za sve punoletne građane, državljane Srbije.

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokument sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti, moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

- Molimo građane da poštuju mere i da u slučaju gužve formiraju kolonu, jedan iza drugog, i sačekaju da dođu na red - poručuju iz Doma zdravlja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 56
Pregleda: 8747
Povezane teme

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinacija

imunizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.