Komentara: 2
Pregleda: 4015

Euro Petrol proslavio punoletstvo

04.12.2014. u 00:00h
Izvor: RTV City
U Modernoj galeriji Likovni susret sinoć je održana godišnja svečanost Lion grupe i proslava punoletstva prve kompanije u okviru grupe, Euro Petrola.
Euro Petrol proslavio punoletstvo

Lion grupa je osnovana 2009. godine, ima 645 zaposlenih i 12 kompanija u svom sastavu-Euro Gas, Euro Steel, Euro Term Line, Euro Petrol Trans, DES Subotica, Luka Senta, Minpres Niš, Tehnoproces Niš, Integral Inženjering, Transfer R Zahonj Mađarska, Euro Garni Hotel Zemun, i već pomenuti Euro Petrol, koji je osnovan 1996. godine.

Prvobitno je imao 5 zaposlenih, danas ih je 235. Za 18. rođendan, ova kompanija može da se pohvali i sa 20 benzinskih stanica u zemlji.

Godina na izmaku bila je veoma uspešna za Lion grupu i njene članice. Na rang listi najvećih kompanija u Srbiji, zauzela je 46. mesto, sa povećanjem prihoda u odnosu na prethodnu godinu za 25 odsto. Kompanija Euro Gas proglašena je za najuspešniju u Severnobačkom okrugu, dok je Euro Petrol 4.po ostvarenim rezultatima.

Lion grupa svoj uspeh smatra nedeljivim delom razvoja lokalne zajednice pa je tako učestvovala u brojnim humanitarnim akcijama za poplavljena područja, a pomagala je i mnoge subotičke ustanove, institucije i udruženja.

Među brojnim zvanicama koje su prisustvovale jučerašnjoj proslavi Lion grupe, bio je i gradonačelnik Jene Maglai, koji je u obraćanju prisutnima istakao da je ova kompanija jedna od retkih koja je potekla u Subotici i u njoj i ostala, što je dokaz da naš grad ima i ljudskih i privrednih kapaciteta.

Izvor: RTV City
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4015
Povezane teme
europetrol tomislav vojnić
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.