Komentara: 2
Pregleda: 4839

Euro Petrol proslavio punoletstvo

04.12.2014. u 22:37h
Izvor: RTV City
U Modernoj galeriji Likovni susret sinoć je održana godišnja svečanost Lion grupe i proslava punoletstva prve kompanije u okviru grupe, Euro Petrola.
Euro Petrol proslavio punoletstvo

Lion grupa je osnovana 2009. godine, ima 645 zaposlenih i 12 kompanija u svom sastavu-Euro Gas, Euro Steel, Euro Term Line, Euro Petrol Trans, DES Subotica, Luka Senta, Minpres Niš, Tehnoproces Niš, Integral Inženjering, Transfer R Zahonj Mađarska, Euro Garni Hotel Zemun, i već pomenuti Euro Petrol, koji je osnovan 1996. godine.

Prvobitno je imao 5 zaposlenih, danas ih je 235. Za 18. rođendan, ova kompanija može da se pohvali i sa 20 benzinskih stanica u zemlji.

Godina na izmaku bila je veoma uspešna za Lion grupu i njene članice. Na rang listi najvećih kompanija u Srbiji, zauzela je 46. mesto, sa povećanjem prihoda u odnosu na prethodnu godinu za 25 odsto. Kompanija Euro Gas proglašena je za najuspešniju u Severnobačkom okrugu, dok je Euro Petrol 4.po ostvarenim rezultatima.

Euro Petrol proslavio punoletstvo

Lion grupa svoj uspeh smatra nedeljivim delom razvoja lokalne zajednice pa je tako učestvovala u brojnim humanitarnim akcijama za poplavljena područja, a pomagala je i mnoge subotičke ustanove, institucije i udruženja.

Među brojnim zvanicama koje su prisustvovale jučerašnjoj proslavi Lion grupe, bio je i gradonačelnik Jene Maglai, koji je u obraćanju prisutnima istakao da je ova kompanija jedna od retkih koja je potekla u Subotici i u njoj i ostala, što je dokaz da naš grad ima i ljudskih i privrednih kapaciteta.

Izvor: RTV City
Proslava 18. godine postojanja kompanije Euro Petrol Proslava 18. godine postojanja kompanije Euro Petrol Proslava 18. godine postojanja kompanije Euro Petrol Proslava 18. godine postojanja kompanije Euro Petrol Proslava 18. godine postojanja kompanije Euro Petrol Proslava 18. godine postojanja kompanije Euro Petrol Proslava 18. godine postojanja kompanije Euro Petrol Proslava 18. godine postojanja kompanije Euro Petrol
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4839
Povezane teme

europetrol

tomislav vojnić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.