Komentara: 0
Pregleda: 4407

ESŠ "Bosa Milićević" proslavila Dan škole

24.09.2012. u 13:20h
Izvor: RTV Yueco
Srednja Ekonomska škola „Bosa Milićević“ proslavila je Dan škole. Tim povodom organizovano je takmičenje konobara u postavljnju stolova i takmičenje kuvara u spremanju i aranžiranju hladnih jela. Takmičilo se 6 ekipa, a najboljima su podeljene skromne nagrade.
ESŠ "Bosa Milićević" proslavila Dan škole

Povodom proslave Dana škole, organizovano je regionalno takmičenje učenika ugostiteljske struke. Prema rečima takmičara u pravljenju hladnog predjela, nije bilo teško odgovoriti na zadati zadatak.

Za pripremu hladnog predjela prijavilo se 6 ekipa. Žiri je, pored ukusa, ocenio i estetski izgled jela. Prema njihovim rečima, takmičari su ispunili očekivanja.

Tokom prepodneva, gostujući predavači iz Đera, Slovačke, Segedina, Budimpešte i Osijeka, održali su predavanja iz mađarskog jezika, književnosti, ekonomske grupe predmeta, istorije. Pripremljen je i kratak program na kojem su se učenici predstavili sa nekoliko pesama na više jezika.

Povodom obeležavanja Dana škole, juče je održano književno veče. Škola trenutno broji 814 učenika, a ove godine obeležava mali jubilej – 105 godina postojanja i 60 godina od kako nosi ime Bosa Milićević.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4407
Povezane teme

ekonomska škola Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.