Komentara: 10
Pregleda: 3788

Emir Kusturica promoviše knjigu "Šta mi ovo treba"

26.11.2018. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
Promocija knjige reditelja Emira Kusturice pod nazivom "Šta mi ovo treba", održaće se u utorak, 27. novembra, u velikoj sali Otvorenog univerziteta, s početkom u 19 časova. Ovom prilikom biće organizovana i tribina, pod pokroviteljstvom Grada Subotice.
Emir Kusturica promoviše knjigu "Šta mi ovo treba"

"Šta mi ovo treba" je treća Kusturičina knjiga, sastavljena od dnevničkih zapisa u poslednjih 25 godina, od rata u Bosni i Hercegovini, pa do današnjih zbivanja u zemlji i svetu. Prema navodima izdavačke kuće "Vukotić media", knjiga sadrži sve - emocije, sudbine, drame, ličnosti, ideje, stavove i polemike.

- Kusturica je iskonski iskren. Nežan i žestok. Sentimentalan i neumoljiv. Živ u pisanju, ubedljiv u dočaravanju ambijenta, sugestivan u ideji, žestok u obračunu sa napadačima. Vispren i duhovit. Kusturica ovom knjigom-dnevnikom nudi đerdan tema, ideja i stavova. Svu svoju neizmernu darovitost, ugradio je u ove opojno sočne i gorko opore dnevničke sekvence. Više od dve decenije ovde su se sklupčale. I sve je živo kao da je juče bilo - navodi izdavačka kuća "Vukotić media".

Promocija knjige "Šta mi ovo treba", kojoj će prisustvovati i autor Emir Kusturica, održaće se u utorak, 27. novembra, u velikoj sali Otvorenog univerziteta, s početkom u 19 časova, a tom prilikom biće organizovana i tribina, na kojoj će prvak drame subotičkog Narodnog pozorišta Miloš Stanković, govoriti odlomke iz knjige.

Tokom promocije, posetioci će biti u prilici i da kupe knjigu proslavljenog reditelja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 3788

Povezana vest

Povezane teme

promocija knjige

Otvoreni univerzitet Subotica

emir kusturica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.