Komentara: 3
Pregleda: 7449

"Elitte Palić" objavio novogodišnji program

30.10.2014. u 12:48h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Najveći turističko-ugostiteljski operater na Paliću “Elitte Palić” danas je objavio program za novogodišnje praznike. Reč je o višednevnim aranžmanima sa boravkom u hotelima “Park” i “Jezero” koji se nalaze u stogodišnjoj palićkoj šumi i proslavom Nove godine u restoranu “Mala gostiona” sa tradicijom od 160 godina.
"Elitte Palić" objavio novogodišnji program

Četvorodnevni aranžman sa uračunatim dočekom Nove godine i reprizom u “Maloj gostioni” staje 18.700,00 dinara po osobi i traje od 31. decembra ove, do 4. januara 2015. godine.

Novogodišnja noć dočekuje se uz jedan od najboljih tamburaških ansabala u Vojvodini – “Ravnica” iz Subotice, specifičan po tome što, uz tradicionalnu tamburašku muziku, izvodi i domaće i svetske muzičke hitove.

"Trežnjenje" je predviđeno 1. januara na čardi “Roka tanja” uz domaće specijalitete bačkih domaćina.

Repriza najluđe noći dogodiće se uz univerzalni orkestar “Nostalgija”,a 2. januara gosti mogu da se osveže kupanjem u obližnoj mađarskoj banji u Morahalomu. Već uveče, 2. januara, dočekaće ih nastup mlade pop zvezde Dušana Svilara u restoranu “Mala gostiona”.

"Elitte Palić" objavio novogodišnji program

Za subotu, 3. januar planirana je poseta ergeli Kelebija, uz jahanje i, ako bude snega, vožnju sankama.

Poslednjeg dana boravka gosti “Elitte Palića” uživaće u degustaciji vina u Vinariji “Zvonko Bogdan” na Paliću, a četvorodnevni program završava se tradicionalnim nedeljnim ručkom sa bogatim švedskim stolom u “Maloj gostioni”.

“Napravili smo program koji je sigurno zanimljiv domaćim i stranim gostima jer reprezentuje atrakcije, običaje i gastronomsku ponudu severa Bačke. Pri tome smo posebno vodili računa da cena bude prihvatljiva i očekujemo da brzo popunimo smeštajne kapacitete”, rekao je novinarima Josip Šušnjar direktor “Elitte Palića”.

Subotičani koji budu želeli da Novu godinu dočekaju u popularnoj “Maloj gostioni” za to će izdvojiti 4.000 dinara, u čega je uračunata svečana večera, piće dobrodošlice i čaša šampanjca u ponoć.

Repriza novogodišnje noći na istom mestu staje 1.500 dinara. Kapacitet jednog od najstarijih restorana u Srbiji za to veče biće projektovan na 200 mesta, dok hoteli “Elitte Palića” mogu da prime oko stotinu gostiju.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7449
Povezane teme

palić

nova godina

ellite palić

nova godina 2014

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.