Komentara: 22
Pregleda: 5138

Elezović: Eventualna promena većine u Subotici neće proći bez posledica

10.10.2012. u 14:50h
Izvor: RTV Yueco
Svaki pokušaj promene Skupštinske većine u Subotici imaće posledice na sve one koji u tome budu učestvovali, izjavio je predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Vojvodini Dušan Elezović.
Elezović: Eventualna promena većine u Subotici neće proći bez posledica

On je gostujući sinoć u emisiji “In medijas res” na Ju eko televiziji izjavio da Demokratska stranka nema nameru da menja odnose sa Savezom vojvođanskih mađara, Ligom socijaldemokrata Vojvodine i Demokratskim savezom Hrvata u Vojvodini ni u Subotici niti u bilo kom drugom gradu u Vojvodini.

Elezović smatra da je DS sa tim strankama negovao tradicionalno dobre odnose u interesu svih građana Vojvodine i uveren je da će taj nivo odnosa i saradnje sa SVM-om, LSV-om i DSHV-om zadržati i u Subotici i u svim drugim sredinama u kojima imaju skupštinske većine.

Komentarišući prekomponovanje vlasti u Kuli i nekim drugim sredinama u Vojvodini, Elezović je ocenio da nema ni jednog jedinog razloga da se tako nešto dogodi u Subotici, te da to ne može i neće biti inicirano od strane DS-a.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 5138

Povezana vest

Povezane teme

savez vojvođanskih mađara

liga socijaldemokrata vojvodine

dshv

Demokratska stranka

dušan elezović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.