Komentara: 0
Pregleda: 2755
Foto

Ekonomska škola „Bosa Milićević“ domaćin Republičkog takmičenja iz Principa ekonomije

22.03.2024. u 14:43h
Izvor: Subotica.com
Ekonomska škola „Bosa Milićević“ domaćin Republičkog takmičenja iz Principa ekonomije

Ekonomska škola „Bosa Milićević“ danas i sutra je domaćin Republičkog takmičenja iz Principa ekonomije, koje je okupilo najbolje đake iz 26  škola širom Srbije.

- Takmičenje je u kalendaru Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a operativno ga organizuje Zajednica ekonomskih, pravno-birotehničkih i turističko-ugostiteljskih škola. Ove godine je nama pripala čast da budemo domaćini jer je naša učenica prošle godine osvojila prvo mesto sa maksimalnim brojem bodova – objašnja Imre Žombori, direktor Ekonomske škole. – Posle svečanog otvaranja u Velikoj većnici, đaci će prionuti na rešavanje zadataka, a potom će se uveče družiti. Proglašenje preliminarnih rezultata biće u subotu. Nama je cilj da promovišemo znanje i rad,  kvalitet obrazovanja, da nagradimo decu koja su ovde da pokažu koliko znaju.

Ekonomska škola „Bosa Milićević“ domaćin Republičkog takmičenja iz Principa ekonomijeEkonomska škola „Bosa Milićević“ domaćin Republičkog takmičenja iz Principa ekonomije

Među 26 najboljih đaka iz cele Srbije je Mihajlo Marković iz Ekonomsko-trgovinske škole „Paja Marganović“  iz Pančeva.

- Svi smo ovde sa istim ciljem, da se takmičimo i osvojimo neko od prva tri mesta. Ovo je prvi put da učestvujem na takmičenju ovog tipa. Moji planovi su nastavak rada na ekonomskim naukama, upis na Ekonomski fakultet. – kaže Mihajlo.

Ekonomska škola „Bosa Milićević“ domaćin Republičkog takmičenja iz Principa ekonomije

Izvor: Subotica.com
Republičko takmičenje iz principa ekonomije Republičko takmičenje iz principa ekonomije Republičko takmičenje iz principa ekonomije Republičko takmičenje iz principa ekonomije Republičko takmičenje iz principa ekonomije Republičko takmičenje iz principa ekonomije Republičko takmičenje iz principa ekonomije Republičko takmičenje iz principa ekonomije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 2755
Povezane teme

ekonomska škola Subotica

ekonomska srednja škola

srednja ekonomska škola "Bosa Milićević"

imre žombori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.