Komentara: 0
Pregleda: 4220

Ekološko obrazovanje i vaspitanje

01.06.2009. u 10:12h
Izvor: RTV Yueco
<p>Ove &scaron;kolske godine veliki značaj daje se ekolo&scaron;kom obrazovanju i vaspitanju. Učenici nižih razreda u osnovnim &scaron;kolama u Subotici uče se ekolo&scaron;kim pojmovima i približavanju za&scaron;titi životne sredine, kroz izborni program Čuvari Prirode.</p>
Ekološko obrazovanje i vaspitanje

U osnovnoj školi Kizur Istvan tokom školske godine učenici nižih razreda učestvuju u brojnim akcijama kao što su sađenje cveća i brigu o flori i fauni. Stariji osnovci učestvuju u ekološkim temama koje su primerene njihovom uzrastu kroz analize i istraživanja iz oblasti prirodnih nauka hemije, bilogije, geografije i fizike.

U školi Kizur Istvan dosta se radi i kroz praktičan rad uređenje zelenih površina i pošumljavanja razvija se svest o značaju brige za prirodu. Dosta aktivnosti i u narednom periodu po pitanju ekologije u ovoj osnovnoj školi s obzirom da petog juna na Svetski dan zaštite životne sredine proslavljaju dan škole.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4220
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.