Komentara: 2
Pregleda: 2675

Ekološka priredba u OŠ "10. oktobar"

07.03.2019. u 11:44h
Izvor: Subotica.com
Kako bi podstakli razvijanje ekološke svesti kod učenika, te na zanimljiv i angažovan način ukazali na značaj očuvanja životne sredine, OŠ "10. oktobar" po prvi put je organizovala Ekološku priredbu. Priredbi su prisustvovali i budući prvaci i njihovi roditelji, kako bi se upoznali s nekim od aktivnosti koje se tokom godine realizuju u školi.
Ekološka priredba u OŠ "10. oktobar"

Tokom cele školske godine, u školi se održavaju ekološke radionice na kojima učenici, uz kordinaciju nastavnika, izrađuju slike, plakate, zanimljive eko tepihe, igračke, obuću i odeću od reciklažnih materijala. Učenici, kao i gosti priredbe, mogli su da se dive ovim radovima u holu škole, gde su uoči priredbe bili izloženi.

Osim izložbe, škola je organizovala i ekološku modnu reviju, te su učenici, uz popularnu muziku, hodali u šarenim haljinicama i odelima na modnoj pisti, što je izazvalo opšte oduševljenje svih prisutnih.

- Ponosni smo što možemo reći da smo jedna od škola koja razvija ekološku etiku kod učenika i težimo da dajemo primer poštovanja i očuvanja prema našoj planeti - poručila je Melinda Đurić Kiš, direktorka OŠ "10. oktobar".

Ekološka priredba u OŠ "10. oktobar"

Ekološka priredba u OŠ "10. oktobar"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2675
Povezane teme

ekologija

osnovna škola 10. oktobar

OŠ 10. oktobar

školska priredba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.