Komentara: 0
Pregleda: 2278

Edukacija za samohrane roditelje

05.03.2012. u 22:04h
Izvor: SuMedija
Edukacija za samohrane roditelje

U sklopu preventivnih aktivnosti za 2012. godinu Centar za savetovanje i podršku porodici, organizuje edukativno – iskustvene grupe psihološke podrške samohranim roditeljima sa teritorije grada Subotice.

Učesnici će imati priliku da, kroz rad na pomenutim temama, unaprede kvalitet roditeljstva, bolje razumeju sebe i svoju decu, poboljšaju kvalitet ličnog života koristeći svoje potencijale, kao i da se uspešnije snalaze u kriznim periodima života.

U toku edukacije obrađuju se teme kao što su razrešavanje emocionalnih teškoća, jačanje roditeljskih kapaciteta, jačanje saradnje među roditeljima nakon razvoda, razdvajanje roditeljske i partnerske uloge pojedinca i strukturiranje porodičnog života (efikasnije raspolaganje vremenom).

Zainteresovani samohrani roditelji mogu da se jave od 1. do 15. marta na telefon 551-619, od 7 do 14 sati. Broj grupa i dinamika održavanja, kao i konkretni termini će se odrediti u zavisnosti od broja zainteresovanih.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2278
Povezane teme

edukacija

samohrani roditelji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.