Komentara: 3
Pregleda: 1971

Edo Maajka na festivalu Trenčtaun

12.03.2009. u 16:27h
Izvor: Portal "B92"
<p>Bosanskohercegovački reper Edo Maajka nastupiće 30. aprila prvog dana muzičkog festvala "Trenchtown 09" na Paliću kod Subotice, saop&scaron;tili su organizatori.</p>
Edo Maajka na festivalu Trenčtaun

Brčanac nastanjen u Zagrebu, poznat po hitovima "Svi su ošli na more" i "Pokradi lovu", treći je najavljeni izvođač na glavnoj bini "Trenčtauna", pošto su organizatori ranije objavili da će "Laibach" nastupiti 1. maja, a Darko Rundek i "Cargo orkestar" završne večeri 2. maja.

"Edin Osmić poznatiji kao Edo Maajka ima četiri albuma, koje su publika i kritika odlično prihvatili. Njegovi duhoviti, često crnohumorni tekstovi hirurški precizno seciraju društveno-političku svakodnevicu", navodi organizator festivala subotička Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo.

Najavljeno je da će se na bini "Terasa" predstaviti didžejevi Siniša Tamamović, Vladimir Aćić, Maks Demand, Jan Nemeček, Phantom (Subotica) i drugi, dok će na "Rege" bini nastupiti bosansko-hercegovački "UNAffected Sound System", mađarski "Zagastic", makedonski "Conquering Lion", slovački "3Duby Sound System" i drugi.

Izvor: Portal "B92"
Postavljeno pre 15 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 1971
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.