Komentara: 0
Pregleda: 1400

Džudo: Subotičani osvojili pet medalja na dva turnira

06.10.2021. u 16:34h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda džudisti Spartaka bili su itekako uspešni na dva fronta. Na Prvenstvu Srbije za pionire Veljko Borojević okitio se bronzom, dok su na međunarodnom „Junior Kupu“ u Stepanovićevu Subotičani osvojili četiri medalje.
Džudo: Subotičani osvojili pet medalja na dva turnira

Na Prvenstvu države za mlađe pionire Spartak su predstavljali Emina Mezei iz sekcije Bajmok i Veljko Borojević. U kategoriji do 60kg nastupao je Borojević, i nakon četiri odlične borbe osvojio bronzanu medalju. Mezei nastupila je u kategoriji do 52kg, ali je nakon dve borbe završila takmičenje bez plasmana.

Na međunarodnom „Junior open Kupu“ u Stepanovićevu, Spartak je nastupao sa sekcijom Bajmok i u jakoj konkurenciji gde su nadmetalo 178 takmičara iz 29 klubova iz Srbije, Crne Gore, Rusije i Republike Srpske osvojio dve zlatne i dve bronzane medalje. Veljko Borojević među mlađim pionirima do 60kg i Mateja Borojević među mlađim kadetima preko 81kg okitili su se zlatnim odličjem. U konkurenciji juniorki Tamara Tanasković do 52kg  osvojila je bronzu, kao i Julija Kajari  u kategoriji do 70kg među mlađim kadetkinjama.

Takmičari Spartaka nastupili su pod vođstvom trenera Milana Bogića i Vladimira Tanaskovića.

Džudo: Subotičani osvojili pet medalja na dva turnira

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1400
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.