Komentara: 1
Pregleda: 1495

Džudo: Mateja Borojević prvak Vojvodine

08.04.2024. u 08:28h
Izvor: Subotica.com
Iza takmičara Džudo kluba Spartak je veoma uspešan vikend. Sa Prvenstva Vojvodine Mateja Borojević I Aliz Tot su doneli najsjajnija odličja u konkurenciji juniora i poletaraca, dok je trener Milan Bogić zauzeo prvo mesto na takmičenju za veterane održanom u Mađarskoj.
Džudo: Mateja Borojević prvak Vojvodine

Džudisti Spartaka u jakoj konkurenciji na Prvenstvu  Vojvodine ostvarili su dobre rezultate i osvojili sedam medalja. Mateja Borojević je u konkurenciji juniora zauzeo prveo mesto i okitio se zlatom, dok je Aleksandar Savić uzeo bronzu.

Džudo: Mateja Borojević prvak VojvodineNjihovii mlađi klupski drugari pobrinuli su se za novih pet medalja u konkurenciji poletaraca. Aliz Tot iz sekcije Bajmok u kategoriji do 28kg okitila se titulom prvakinje pokrajine, Vida Uzelac u kategoriji do 34 kg osvojila je srebro, dok su bronzane medalje osvojili Jelena Trifunović u kategoriji do 25kg, Tamara Kokanović do 38kg iz sekcije Bajmok i Mihajlo Bogić do 42kg. 

Ekipe su vodili treneri Nemanja Nikolić i Vladimir Tanasković.

Trener Spartaka Milan Bogić nastupao na 25. Otvorenom šampionatu Mađarske za veterane. gde se nadmetalo 250 takmičara iz 15 zemalja. Bogić nastupao je u kategoriji do 90kg u M5 klasi i osvojio prvo mesto. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 11 časova
Komentara: 1
Pregleda: 1495
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

mateja borojević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.