Komentara: 1
Pregleda: 1940

Džudisti Spartaka osvojili 4 bronzane medalje

14.05.2013. u 19:25h
Izvor: Sportski savez Subotice
Džudisti Spartaka učestvovali su na prvenstvu Vojvodine za starije pionire koje je održano u Mokrinu. Na prvenstvu je nastupilo 137 takmičara iz trideset i jednog kluba. Ovo je ujedno bio i kvalifikacioni turnir za prvenstvo Srbije koje će se održati 25.05 u Vršcu.
Džudisti Spartaka osvojili 4 bronzane medalje

Spartak je sa svojim sekcijama Čantavir i Bajmok imao 11 takmičara koji su osvojili 4 bronzane medalje i 8 plasmana na prvenstvo države. Boje kluba branili su Šašić Nikola, Vukas Dušan, Milošev Mihajlo, Kaćanski Jugoslav, Šašić Mihajlo, Pastor Čongor i Marton Taš(sekcija Čantavir), Tripunović Veljko, Ilanković Filip, Nestorović Strahinja i Levente Kermeci iz sekcije Bajmok.

Plasman na državno izborili su Pastor, Kaćanski i oba Šašića, dok su se bronzanim medaljama okitili Vukas Dušan, Nestorović Strahinja, Levente Kermeci i Tripunović Veljko.

Ekipu su vodili treneri Marton Robert, Milan Bogić i Tanasković Vladimir.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 11 godina i 2 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1940
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.