Komentara: 12
Pregleda: 3300
Foto

Dveri u Subotici - promocija kampanje "Sigurnost za sve"

23.11.2022. u 13:21h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici Srpskog pokreta "Dveri" u Subotici su započeli promociju nove kampanje pod nazivom "Sigurnost za sve".
Dveri u Subotici - promocija kampanje "Sigurnost za sve"

Predsednik ove političke organizacije, Boško Obradović izjavio je da se naše društvo suočava sa pojačanim stepenom nasilja, te dodao da su rešenja koja država nudi neodgovarajuća.

Mi uvek lečimo posledice, a ne uzrok, a uzrok leži u pogrešnom sistemu vrednosti, urušenom moralu i urušenim porodičnim odnosima. Mi kao poslanička grupa ćemo sutra u Narodnoj skupštini predati preporuke Vladi za prevenciju nasilja u našem društvu - najavio je Obradović.

Dveri u Subotici - promocija kampanje "Sigurnost za sve"On je, na konferenciji za medije u Subotici, govorio i o poskupljenjima, te istakao da država mora da pomogne najugroženijim građanima.

- Svaka porodica oseća ovaj talas poskupljenja sa kojim se suočavamo u poslednjih godinu dana, a u najavi su i nova poskupljenja od nove godine. Mi smo predvideli osnovne mere za pomoć najugroženijim stanovnicima. Do prvog maja naredne godine nikome ne sme biti isključena struja, a oni koji nemaju struju da im se obezbedi ponovno priključenje po olakšanoj proceduri. Još jedna mera pomoći podrazumeva isplatu od 30 hiljada dinara svakom socijalno ugroženom domaćinstvu sa decom, odnosno 15 hiljada dinara druge socijalno ugrožene kategorije stanovništva - kazao je Obradović i osvrnuo se i na migrantsku krizu, te pozdravio nedavni dogovor između Srbije, Mađarske i Austrije o zajedničkoj koordinaciji na boljoj zaštiti južnih granica - To je dobar iskorak i dobar put, mi ovo predlažemo godinama unazad. U našu zemlju više ne ulaze porodice izbeglica koje beže iz ratom zahvaćenih područja. Sada su to najčešće vojno sposobni muškarci od 18 do 30 godina, često bez ikakvih dokumenata. Usudiću se da kažem da su migranti maltene ovde na severu napravili autonomiju u autonomiji Vojvodine.

Izvor: Subotica.com
Obraćanje medijima predstavnika Srpskog pokreta "Dveri" Obraćanje medijima predstavnika Srpskog pokreta "Dveri" Obraćanje medijima predstavnika Srpskog pokreta "Dveri" Obraćanje medijima predstavnika Srpskog pokreta "Dveri" Obraćanje medijima predstavnika Srpskog pokreta "Dveri" Obraćanje medijima predstavnika Srpskog pokreta "Dveri" Obraćanje medijima predstavnika Srpskog pokreta "Dveri" Obraćanje medijima predstavnika Srpskog pokreta "Dveri"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 3300
Povezane teme

dveri

boško obradović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.