• Pregleda: 3835

Dve osobe poginule, a devetnaest povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom protekle sedmice

Dve osobe poginule, a devetnaest povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom protekle sedmice

U periodu od 5. do 11. marta, na području Policijske uprave u Subotici, dogodila se 21 saobraćajna nezgoda. U 12 saobraćajnih nezgoda dve osobe su poginule, četiri osobe su teže povređene, 15 osoba je lakše povređeno, dok je u devet saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 59 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdata su 262 prekršajna naloga i iz saobraćaja je isključeno šest vozača, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 12 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Jimi Odgovori
Živim u CH u kantonu od 170000 stanovnika kao 8Subotica. U 2016 godini bilo je ukupno 2 dva žrtve u saobraćaju. Ima planina snega i više vozila. U čemu je razlika naravno kulture bahatosti discipline
Svetlost
Poštovani gospodine, Jimi. Apsolutno se slažem sa Vama, Srbija je broj jedan u Evropi pobroju nesreća, iako saobraćajci konstanto pišu kazne. To nam govori da samo kradu pare od naroda, a da se ne brinu o bezbednosti. Mene je poslednji put zaustavio saobraćajac pre četiri godine kada sam na godišnjem odmoru krstario besprekornim putevima Evrope sa svojim električnim automobilom (na Zapadu se mnogo više brinemo za dobrobit planete, pa se gnušamo benzina). Kao razlog zaustavljanja policajac je prema njegovim rečima "Dobri gospodine iz EU, predpostavljam da ste turistički došli u našu lepu Norway pa želim da vam preporučim da posetite obližnje kristalno čisto jezero. Ukoliko ste ovde i sutra, pozivam vas na gozbu u moj dom koju će pripremiti moja žena. Dve godine posle toga me je isti taj policajac zvao da mu krstim sina. Drago mi je da ima još ljudi, sem mene, iz dijapore koji žele da prosvetle svoje bivše sugrađane. Moram vas upozoriti na diskriminaciju koja vlada prema nama.
Mali
Ajde lepo nastavi da zivis i kenjas tamo,nemoj ovde da komentarišeš
Mali
@SVETLOST
Sta je bilo kad si se ujutro probudio da krenes na baustel?hahaha
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.