Komentara: 31
Pregleda: 17281

Dve osobe izgubile život u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bačke Topole

25.08.2012. u 18:52h
Izvor: RTV Yueco
Danas se oko 14.40 časova na autoputu između Novog Sada i Graničnog prelaza Horgoš, kod Bačke Topole, dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe podlegle povredama, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i dve osobe su lakše povređene, piše u saopštenje subotičke policije.
Dve osobe izgubile život u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bačke Topole

Uviđaj je u toku, na mesto događaja izašli su istražni sudija Osnovnog suda u Subotici, tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici Policijske uprave u Subotici.

U pravcu od Novog Sada ka Horgošu saobraćaj je zatvoren i vozila se preusmeravaju na put M22, Bačka Topola-Subotica, dok je iz pravca Horgoša ka Novom Sadu prohodan.

Po nezvaničnim informacijama, poljski autobus se kretao iz pravca Novog Sada kada je u zaustavnoj traci udario policajce koji su obavljali uviđaj jedne saobraćajne nezgode.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 17281
Povezane teme

saobraćajna nesreća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.