Komentara: 0
Pregleda: 1809

Dve medalje rvača Spartaka na Otvorenom prvenstvu Zagreba

08.02.2018. u 10:01h
Izvor: Subotica.com
Rvači Spartaka Aleksandar Maksimović i Mihael Kadžaja, kao članovi reprezentacije Srbije okitili se medaljama na tradicionalnom turniru u Hrvatskoj.
Dve medalje rvača Spartaka na Otvorenom prvenstvu Zagreba

Na Međunarodnom tradicionalnom turniru u rvanju „Zagreb open 2018” koji je organizovan u glavnom gradu Hrvatske, a na kojem je  učestvovalo 16 reprezentacija, Aleksandar Maksimović, rvač Spartaka, kao član nacionalne selekcije Srbije osvojio je 1. mesto u kategoriji do 72kg i okitio se zlatnom medaljom pošto je u finalu pobedio Turčina Junusa Ozela, vicešampiona sveta iz 2014. godine.

U izuzetno jakoj konkurenciji Mihael Kadžaja zauzeo je 3. mesto u kategoriji do 97kg, dok je Tamaš Nađ bio četvrti do 67kg. Sebastijan Nađ i Janko Ivetić su zauzeli  11 mesto.

Dve medalje rvača Spartaka na Otvorenom prvenstvu Zagreba

Mihael Kadžaja (Foto: Berislav Rožman)

Nakon pauze pred rvačima Sparaka su novi izazovi. U subotu 10. februara  Subotičani će biti domaćini  Juniorskog turnira za Kup Srbije, koji počinje u 11,30 časova u Hali sportova, dok seniore prvo takmičenje očekuje tek 3. marta.

Rvački klub "Spartak" nedavno je dobio novo rukovodstvo. Na čelu najtrofejnje subotičkog sportskog kolektiva u naredne četiri godine nalaziće se Damir Šabić. Dosadašnji prvi čovek kluba bio je Davor Štefanek, koji je ujedno i rvao za klub, ali u decembru 2017. preuzeo je funkciju predsednika Sportskog saveza Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1809
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.