Komentara: 1
Pregleda: 1852

Dve medalje džudista Spartaka na Trofeju Beočina

21.10.2015. u 14:48h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Beočinu je održan tradicionalni džudo turnir "Trofej Beočina" koji je ove godine okupio 412 takmičara iz 53 kluba, odnosno 5 država.
Dve medalje džudista Spartaka na Trofeju Beočina

Po rečima Milana Bogića, trenera trenera plavo-belih džudista domaćin se potrudio da organizacija bude na nivou, a medalje, pehari i trofej - bicikl takođe su bili za pohvalu, međutim Bogić je ovaj put istakao da je rezultat takmičara ostvaren na ovom turniru bio ispod očekivanja.

Bez obzira na jačinu turnira, kaže Bogić, rezultat je mogao biti i bolji ali bez želje za pravdanjem, nedovoljno aktivni, sa polovičnim napadima, Spartakovci nisu pružili svoj maksimum, odnosno tek nešto iznad minimuma.

Iz grupe su se ipak izdvojili Mateja Borojević i Jugoslav Kaćanski. Borojević je po rečima trenera ekipe pokazao borbenost i želju i osvojio srebrnu medalju, dok je Kaćanski osvojio bronzanu medalju.

Naredni izazov za džudiste Spartaka je u subotu na završnom kolu Regionalne Evro lige koji će s eodržati u Osijeku, gde će biti proglašeni najbolji u sezoni u ovom takmičenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1852
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

regionalna evroliga džudo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.