• Pregleda: 1845

Dve medalje Anje Zubelić na Prvenstvu Srbije u plivanju

Plivači Spartaka se sa Prvenstva Srbije za kadete vraćaju sa dve medalje, jednom u individualnoj i jednom u konkurenciji štafeta. U konkurenciji ekipa takmičari Spartaka su zauzeli odlično šesto mesto.
Dve medalje Anje Zubelić na Prvenstvu Srbije u plivanju

Proteklog vikenda, posle državnog prvenstva za pionire, Niš je bio domaćin i organizator nacionalnog takmičenja za kadete. Na ovom najznačajnijem takmičenju ove sezone, učestvovalo je ukupno 230 plivača i plivačica iz 38 klubova Srbije.

U individualnoj konkurenciji Anja Zubelić je osvojila srebrnu medalju u disciplini 200m prsno. Srebrnu medalju u konkurenciji štafeta osvojila je mešovita štafeta (Anja Zubelić , Dunja Crnković, Andor Gencel i Veljko Tutić) u disciplini 4x50 kraul.

S obzirom da je konkurencija na ovom Prvenstvu bila izuzetno jaka iz PK "Spartak" ističu i plasmane plivača i plivačica u prvih 8, a oni su: Andor Gencel (200 leđno, 4. mesto), Nikola Koltin (200 prsno, 5. mesto), Anja Zubelić (6. mesto u disciplinama 200 i 400 kraul), Dunja Crnković (800 kraul, 8. mesto) i Lazar Timarac (800 kraul, 8. mesto).

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.