Komentara: 0
Pregleda: 2288

Dve medalje Anje Zubelić na Prvenstvu Srbije u plivanju

01.08.2017. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Plivači Spartaka se sa Prvenstva Srbije za kadete vraćaju sa dve medalje, jednom u individualnoj i jednom u konkurenciji štafeta. U konkurenciji ekipa takmičari Spartaka su zauzeli odlično šesto mesto.
Dve medalje Anje Zubelić na Prvenstvu Srbije u plivanju

Proteklog vikenda, posle državnog prvenstva za pionire, Niš je bio domaćin i organizator nacionalnog takmičenja za kadete. Na ovom najznačajnijem takmičenju ove sezone, učestvovalo je ukupno 230 plivača i plivačica iz 38 klubova Srbije.

U individualnoj konkurenciji Anja Zubelić je osvojila srebrnu medalju u disciplini 200m prsno. Srebrnu medalju u konkurenciji štafeta osvojila je mešovita štafeta (Anja Zubelić , Dunja Crnković, Andor Gencel i Veljko Tutić) u disciplini 4x50 kraul.

Dve medalje Anje Zubelić na Prvenstvu Srbije u plivanju

S obzirom da je konkurencija na ovom Prvenstvu bila izuzetno jaka iz PK "Spartak" ističu i plasmane plivača i plivačica u prvih 8, a oni su: Andor Gencel (200 leđno, 4. mesto), Nikola Koltin (200 prsno, 5. mesto), Anja Zubelić (6. mesto u disciplinama 200 i 400 kraul), Dunja Crnković (800 kraul, 8. mesto) i Lazar Timarac (800 kraul, 8. mesto).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2288
Povezane teme

plivači

plivanje

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.