Komentara: 26
Pregleda: 41955

Dve bombe jutros eksplodirale u Kertvarošu

17.08.2017. u 11:55h > 15:44
Izvor: Subotica.com
Stanovnike Kertvaroša u ulici Adi Endrea jutros oko pet časova probudile su dve snažne eksplozije. Potrešeni i uplašeni građani su pozvali policiju, koja je vrlo brzo stigla na lice mesta i do deset časova radila uviđaj u okolini.
Dve bombe jutros eksplodirale u Kertvarošu

Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi, ekipe su stigle na poziv građana da su se dogodile dve eksplozije, a naknadno je utvrđeno da nije bilo povređenih lica.

Predmet je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva, gde kažu da su od strane PU Subotica obavešteni o tome da su bačene dve eksplozivne naprave od strane NN lica u dvorište kuće u ulici Adi Endrea.

- Biće podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Subotici protiv NN izvršioca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo nedozvoljeno nošenje eksplozivnih materija  i krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti – kažu u VJT.

Iako prilikom eksplozije nije bilo povređenih, niti je pričinjena materijalna šteta u okolini, komšije koji žive neposredno do stambenog objekta gde se desio incident jutros su bili jako uznemireni.

- Probudio me jak prasak, mislila sam da je veš mašina pošto je stara i zna nekada da lupa, ali kada sam otišla u podrum videla sam da nije do nje. Posle nisam ništa čula - rekla nam je jedna starija sugrađanka.

Dok je snažna eksplozija mnoge probudila i uznemirlila, na licu mesta susreli smo se sa komšijama koje nisu ništa ni čule ni videle.

- Spavao sam, nisam ništa čuo i sada gledam kako policija uzima neke mere i fotografiše - kaže komšija koji živi nekoliko kuća dalje i dodaje da je zabrinut zbog sve učestalijih problematičnih situacija u ovom kraju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 41955
Povezane teme

eksplozija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.