• Pregleda: 1179

Dvanaest saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

Dvanaest saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

U periodu od 19. do 25. februara, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda. U dve saobraćajne nezgode jedna osoba je teže povređena, jedna osoba je lakše povređena, dok je u 10 saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 48 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 218 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 13 vozača, od kojih je za dva vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 12 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
REALAN ORIGINAL (ALI STVARNO) Odgovori
Kakva smejurija. Ovo je kao da citam vesti o nekoj Beloruskoj palanci, a ne o mojoj rodnoj, voljenoj Subotici. Ovde na zapadu ovakve stvari gotovo da se i ne desavaju, jer je broj saobracajnih nezgoda sveden na minimum minimuma odlicnom signalizacijom i dobrim kvalitetom asfalta. Mnogo ste vi zaostali tamo, zato sam i otisao i skucio se ovde gde je zaista moguce uzivati u zivotu.
Sve vas pozdravlja, vas jedini i pravi REALAN (svi ostali su neubedljive kopije).
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.